دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی ارومیه
اين دانشکده در دوره کارشناسی هوافضا در گرايش هوافضا راه اندازی شده است.
گروه مهندسی هوافضا، دانشگاه آزاد رامسر
دانشگاه آزاد واحد رامسر از سال 1390 به عنوان نخستین واحد دانشگاهی شمال کشور آغاز به جذب دانشجو در رشته مهندسی هوافضا نموده است.
انجمن شرکتهای هواپیمایی ایران
انجمن شركتهای هواپيمايي فعالیت خود را به طور غیر رسمی در سال 1376 آغاز کرد و یک سال بعد، پس از دریافت مجوز تشکیل از وزارت کار و امور اجتماعی به یک تشکل رسمی تبدیل شد.
آغاز ساخت بزرگترين فرودگاه جهان در ترکيه
ترکیه نخستین مرحله ساخت آنچه را بزرگترین فرودگاه جهان نام گرفته است، رسما در شمال استانبول دنبال می کند. این طرح چند میلیارد دلاری قرار است یک جاذبه جهانی برای این کشور باشد و زمینه ایجاد هزاران فرصت شغلی را نیز فراهم کند. در عین حال به علت نگرانیهای زیست محیطی که درباره این طرح وجود دارد، انتقادهایی نیز با آن همراه است. ادامه نوشتار
رکوردشکنی یک گلایدر با اوجگیری به لبه فضا
در تلاشی جاهطلبانه برای شکستن رکورد ارتفاع پرواز پایدار یک هواپیمای بالدار سرنشیندار، پروژه Perlan ll به دنبال ساخت و پروازدادن یک هواپیمای بیموتور (گلایدر) تا بالاترین ارتفاع ممکن است. تیم علمی قصد دارند با پرواز از روی امواج غولآسای استراتوسفر که بر فراز کوهها تولید میشود، بسامانه ابداعی خود را نت بیش از 27 هزار متر بالا ببرند. این موفقیت رکورد کنونی این گروه را خواهد شکست. ادامه نوشتار
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن)
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن) (به روسی: OAK و به انگلیسی: UAC) شرکت هوافضا و صنایع دفاعی روسی است، که در زمینه طراحی، تولید و فروش هواپیماهای جت مسافربری، هواپیماهای ترابری و هواگردهای نظامی فعالیت مینماید.
شرکت میگ (MiG)
میگ (به روسی: МиГ؛ به انگلیسی MiG) یک شرکت هوانوردی، هوافضایی و دفاعی روسی است و دفتر اصلی آن در شهر مسکو قرار دارد.
شرکت سوخو (Sukhoi)
سوخو، (به روسی: Сухой و به انگلیسی: Sukhoi) شرکت هوافضای روسی است، که در سال ۱۹۳۹ توسط پاول سوخو بنیان گذاشته شد.
کتابهای مرجع درس مقاومت مصالح+دریافت نسخه الکترونیکی
مقاومت مصالح یکی از دروس مهم رشتههای مهندسی هوافضا، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران است. مقاومت مصالح بخشی از علم مواد است که به مطالعهٔ استحکام مواد مهندسی و رفتار مکانیکی آنها در حالت کلی (مانند تنش، کرنش، تغییر شکل و رابطههای میان تنش و کرنش) میپردازد.
چهکسانی فضانورد میشوند؟
بهطور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق میکنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشتههای تحصیلی مختلفی داشتهاند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشتههای مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار
فناوری چاپگرهای سهبعدی
ساخت افزایشی و چاپ سهبعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونههای اولیه از محصولات پزشکی، دندانپزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار میرود. چاپگرهای سهبعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباببازی، مبلمان، هنر و مد داشتهاند.
بلندپروازی عربی در فضا
امارات متحده عربی اعلام کرده به زودی سازمان فضایی خود را به منظور اجرای پروژهای بسیار بلندپروازانه ایجاد خواهد کرد؛ طرحی جاهطلبانه و بزرگ که حتی بسیاری از قدرتهای برتر فضایی امروز جهان نیز درباره آن با احتیاط سخن به میان میآورند. آنها میخواهند تا هشت سال دیگر، نخستین کاوشگر بیسرنشین دنیای عرب را بر سطح سرخ سیاره بهرام (مریخ) فرود آورند. ادامه نوشتار
گروه هوانوردی داسو (Dassault Aviation)
گروه هوانوردی داسو (به فرانسوی: Dassault Aviation) یک شرکت فرانسوی تولیدکننده هواگردهای نظامی و جتهای شخصی است که از زیرمجموعههای گروه صنعتی داسو به شمار میرود.
شرکت آنتونوف (Antonov)
آنتونوف (به روسی: Антонов ؛ به انگلیسی: Antonov) شرکت فناوری هوافضا و صنایع جنگافزاری اوکراینی است.
دکتر منوچهر منطقی: با اجرای سند جامع هوافضا میتوانیم به جمع بازیگران هوایی در جهان بپیوندیم
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سند جامع توسعه هوا و فضای کشور که از اردیبهشت تا آذر 91 در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و با اصلاحات انجام شده تصویب شد، بهمن همان سال به تصویب نهایی رییس شورای انقلاب فرهنگی رئیس جمهور رسید و بر اساس آن 4 کارگروه فضایی، هوانوردی، هوایی و موشکی تا سال 1404 دارای سند جامع فناوری شدند. ادامه نوشتار
ماهنامه اویونیک+دریافت نسخه الکترونیکی
دورهی انتشار: ماهنامه
موضوع: برق و الکترونیک هوانوردی
صاحب امتياز: پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان
پژوهشکده اویونیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیرساختهای موجود و در اختیار داشتن نیروی متخصص مربوطه، اقدام به تأسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.
دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران
دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان و سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه ها و صنایع بزرگ کشور در تاریخ 14 و 15 بهمن ماه 1393 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد گردید. این کنفرانس 2 سال یکبار و به صورت ملی برگزار خواهد گردید.
تبدیل طرحهای رویایی فضایی به واقعیت
ناسا 12 طرح پیشنهادی برای بررسی فاز 1 برنامه طرحهای پیشرفته نوآورانه ناسا با نام NIAC انتخاب کرده است. NIAC برنامهای است که سازمان فضایی آمریکا برای توسعه طرحهای نوآورانه و تبدیل آنها به واقعیت در نظر گرفته است. برنامه NIAC در واقع پرورش ایدههای جدید و رویایی است که میتواند جزء ماموریتهای آینده ناسا باشند.
.
کتابهای مرجع درس ترمودینامیک+دریافت نسخه الکترونیکی
کتاب اصول ترمودینامیک که به ترمودینامیک ون وایلن شناخته میشود یکی از مهمترین کتابهای مرجع درس ترمودینامیک است. آخرین چاپ این کتاب ویرایش هفتم و مربوط به سال 2009 میباشد.
کتابهای مرجع درس دینامیک+دریافت نسخه الکترونیکی
کتاب دینامیک تالیف مریام یکی از مهمترین و شناختهشدهترین کتابهای مرجع درس دینامیک است. آخرین چاپ این کتاب ویرایش هفتم و مربوط به سال 2012 میباشد.
کتابهای مرجع درس استاتیک+دریافت نسخه الکترونیکی
کتاب استاتیک تالیف مریام یکی از مهمترین و شناختهشدهترین کتابهای مرجع درس استاتیک است. آخرین چاپ این کتاب ویرایش هفتم و مربوط به سال 2012 میباشد.
دریافت نسخهی الکترونیکی ویژهنامه جنگنده اف-۳۵
لاکهید مارتین اف-۳۵ لایتنینگ ۲ (به انگلیسی: Lockheed Martin F-35 Lightning II) هواپیمای جنگنده عمود پرواز ساخت شرکت لاکهید مارتین و تحت کاربری نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا است.
برای دریافت نسخهی الکترونیکی ویژهنامهی جنگندهی اف-35 به ادامه نوشتار مراجعه نمایید. این ویژهنامه به زبان انگلیسی و همراه با تصاویر بسیار زیبا است. ادامه نوشتار
انجمن صنايع هوافضايي و دفاعي اروپا (ASD)
انجمن صنايع هوافضايي و دفاعي اروپا موسوم به ASD، اطلاعات مربوط به صنايع هوايي، فضايي، دفاع و امنيتي اروپا را با نگاهي ويژه به اطلاعات آماري و با هدف توسعهي رقابت در اين صنايع ارائه ميكند.
Statics+دریافت نسخه الکترونیکی
نام فارسی: استاتیک
نویسنده: J.l. Meriam; L. G. Kraige
ناشر: John Wiley & Sons
سال چاپ: 2012، ویرایش هفتم
شمار صفحات: 550
Dynamics+دریافت نسخه الکترونیکی
نام فارسی: دینامیک
نویسنده: J.l. Meriam; L. G. Kraige
ناشر: John Wiley & Sons
سال چاپ: 2012، ویرایش هفتم
شمار صفحات: 748
تشکیل یخ بر روی بال و مسئله ایمنی پرواز
الی که طراحی آن به گونه ای بوده تا ابتدا از لبهی فرار دچار واماندگی شود٬ ممکن است این خصوصیت را با پرواز در شرایط یخبندان از دست بدهد. یخ بر روی هواپیماهای که در هوای مرطوب و در یک گسترهی دمایی پرواز میکنند به وجود میآید.
تصاویر کمتر دیده شده از فرود انسان بر ماه
همزمان با چهل و پنجمین سالگرد مأموریت تاریخی آپولو 11، مجموعهای از تصاویر کمتر دیده شده این مأموریت با استفاده از فیلمهای ویدئویی تهیه و منتشر شده است. به گزارش ایسنا، 20 ژوئیه 1969 فضاپیمای آپولو 11 حامل «نیل آرمسترانگ»، «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» بر سطح ماه فرود آمد. ادامه نوشتار
هزینه خرید هواپیمای شخصی در ایران
تقریبا میتوان گفت اجازه خرید و در اختیار گرفتن هواپیما به صورت خصوصی از سال 79 صادر شد و از این تاریخ به بعد مانند خریدن خودرو شخصی هر فردی از جامعه در صورت داشتن امکانات مالی میتواند مالک هواپیمای خصوصی باشد.
سازمان فضایی فدرال روسیه (ФКА)
سازمان فضایی فدرال روسیه (به انگلیسی: Russian Federal Space Agency و به روسی: Федеральное космическое агентство России) سازمان ملی فضایی کشور روسیه است. این سازمان با نام کوتاه روسکوسموس (به انگلیسی: Roscosmos و به روسی: Роскосмос Russpace) نیز شناخته میشود.