آزمون خلاء حرارت سیستم پیشرانش «ماهواره پارس ۱» با موفقیت انجام شد
سیستم پیشرانش ماهواره پارس 1 در جهت اصلاح مدار ماهواره در چرخه عمر ماهواره در مدار عمل میکند و باعث میشود طول عمر ماهواره به صورت قابل توجهی افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، خلاء حرارت سیستم پیشرانش ماهواره پارس۱ با موفقیت تمام مراحل آزمون را پشت سر گذاشت.
بنابر این گزارش، پژوهشگران پژوهشگاه فضایی ایران، در روز پنجشنبه سوم مرداد سال جاری آزمون خلاء حرارت سیستم پیشرانش ماهواره پارس۱ را در محفظه خلاء حرارتی مرکز تجمیع، آزمون و یکپارچهسازی پژوهشگاه به اجرا گذاشته و با موفقیت به انجام رساندند.
مهندس حامد زینیوند سرپرست گروه پژوهشی مهندسی سامانههای حمل و نقل فضایی، پژوهشکده سامانههای حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران، درباره این تست اظهار داشت: طی آزمون خلاء حرارت سیستم پیشرانش ماهواره پارس۱، چهار سیکل حرارتی در شرایط خلاء انجام شد که ضمن اندازهگیری نشتی سیستم در شرایط خلاء و عملکرد تراسترها در محدوده دمای ۲۰- درجه تا ۵۵+ درجه سانتیگراد انجام شد و زیرسامانه، عملکرد قابل قبولی را به اجرا گذاشت و با انجام این تست، اطمینان حاصل شد که سامانه در شرایط محیطی فضایی نیز عملکرد موفقی خواهد داشت.
وی افزود؛ سیستم پیشرانش ماهواره پارس 1 در جهت اصلاح مدار ماهواره در چرخه عمر ماهواره در مدار عمل میکند و باعث میشود طول عمر ماهواره به صورت قابل توجهی افزایش یابد.
شایان ذکر است که کل سامانه ماهواره پارس ۱ در پژوهشکده سامانههای ماهواره تعریف شده و در حال اجرا است که سیستم پیشرانش آن به پژوهشکده حمل و نقل فضایی سپرده شده است.
2 فروردین ماه 1404
راهنمای کوتاه پرواز با پاراگلایدر2 فروردین ماه 1404
۱۶ ایرلاین برتر جهان2 فروردین ماه 1404
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)28 اسفند ماه 1403
نقد کوتاه فیلم فضایی «میانستارهای» – سفری علمی و احساسی به اعماق کهکشان26 اسفند ماه 1403
راهاندازی تاکسی هوایی در ایران / قیمت بلیط سفر با تاکسی هوایی چقدر است؟28 آذر ماه 1403
رونمایی از تاکسی پرنده «بلکبرد» محصول شرکت هواپیمایی «سایکلوتک»