تیمهای برتر مسابقه «چالش طراحی منظومه ماهوارهای» معرفی شدند
مسابقه طراحی منظومه ماهوارهای با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار در روزهای چهارشنبه 21 و پنجشنبه 22 خرداد 99، به کار خود پایان داد.
مسابقه طراحی منظومه ماهوارهای با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار در روزهای چهارشنبه 21 و پنجشنبه 22 خرداد 99، به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضایی ایران، مسابقه طراحی منظومه ماهوارهای که از مهرماه سال 98 توسط مرکز نوآوری فضایی کیهان و با همکاری سازمان فضایی ایران آغاز شده بود، در نهایت با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار در روزهای چهارشنبه 21 و پنجشنبه 22 خرداد، به کار خود پایان داد.

در رویداد اختتامیه شش تیم برتر از مجموع 15 تیم شرکتکننده در مسابقه، طرحهای خود را طی دو روز برای مخاطبین ارائه دادند. تیمهای سما، آسو و SiR در روز چهارشنبه و تیمهای منظومه طوسی، ونداد و هلیکس در روز پنجشنبه طرحهای خود را ارائه دادند.
در نهایت بر اساس نمرات اسناد طراحی و ارائه طرح، تیمهای برتر مسابقه مشخص شدند که رتبهبندی آنها به صورت زیر است:
- تیم آسو از دانشگاه صنعتی شریف
- تیم ونداد از دانشگاه صنعتی مالک اشتر
- تیم منظومه طوسی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
- تیم سما از دانشگاه علم و صنعت
- تیم SiR
- تیم هلیکس از دانشگاه تبریز

در پایان به شش تیم برتر بسته حمایتی و لوح تقدیر از سوی سازمان فضایی ایران و مرکز نوآوری فضایی کیهان تعلق خواهد گرفت. همچنین 3 تیم برتر مسابقه از جوایز نقدی نقیس بهرهمند خواهند شد.
15 دی ماه 1404
پنجره پرتاب ماموریت ماه «آرتمیس ۲» روز ۶ فوریه ۲۰۲۶ باز میشود
15 دی ماه 1404
آشنایی با پادکست جهان کنجکاو ناسا (NASA’s Curious Universe)
3 دی ماه 1404
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
3 دی ماه 1404
«جرد آیزاکمن» اکنون رئیس ناسا است
15 آذر ماه 1404
هیوستون، ما یک پادکست داریم
15 آذر ماه 1404
ساخت سریعترین نانوپهپاد جهان















































