رکوردشکنی فضانورد زن
دکتر پگی ویتسون، فضانورد زن ناسا که لقب نخستین زن فرمانده ایستگاه فضایی را به خود اختصاص داد، این ماه توانست با انجام یک راهپیمایی فضایی دیگر، طولانیترین مجموعه راهپیماییهای یک زن در فضا را به خود اختصاص دهد.
استفاده از پهپاد گردهافشان به جای زنبور عسل
کارشناسان پهپادی را طراحی کردند که همانند زنبورهای عسل عمل گرده افشانی را انجام میدهد. پژوهشگران موسسه ملی علوم و فناوری ژاپن اظهار کردند: هواپیماهای بدون سرنشین، میتوانند قسمتی از تولید موادغذایی در آینده را برعهده گیرند و عمل گردهافشانی زنبورها را انجام دهند.
زندگینامه ایلان ماسک (فصل سوم)
برای ماسک فرقِ بینِ اتفاقی وارد ماجرایی شدن یا از پیش قصدش را داشتن مهم است. ایلان بسیار مایل بود که همه بدانند او با کارآفرینهای معمولی درهی سیلیکون فرق دارد. او هیچوقت از ترندها تقلید نکرد و فکر پولدار شدن در سرش نبود و فقط به دنبال عملی کردن رویاها و طرحهایش بود.
ناسا پروژههای باستانشناسی منظومه خورشیدی را معرفی کرد/پرتاب فضاپیماهای لوسی و سایک در سال 2021 و 2023 به فضا
فضاپیمای رباتیک «Lucy» قرار است در سال 2021 میلادی به فضا اعزام شود تا روی سیارکهای «تروژان» مشتری تحقیق کند. پروژه دیگر فضاپیمای Psyche نام دارد. این فضاپیما در سال 2023 به فضا میرود تا به یک جرم آسمانی به نام Psyche16 در کمربند کیپر برسد.
زندگینامه ایلان ماسک (فصل دوم)
در این بین چیزی که به ندرت به آن اشاره شده این است که او قبل از شروع ماجراجویی بزرگاش، پنج ماه در دانشگاه پرتوریا درس خواند. او فیزیک و مهندسی را ادامه داد، اما دل به کار نداد و خیلی زود آن را رها کرد. او دربارهی دوران دانشگاهاش میگوید که فقط کاری بود که تا آماده شدن مدارک کاناداییام میخواستم انجام بدهم.
فضانوردان در معرض آسیب جدی به عضلات کمر قرار دارند
ناسا تصمیم دارد برای برطرف این مشکل تغییری در رژیم روزانهی فضانوردان به وجود بیاورد تا فضانوردان با مشکلات فیزیکی کمتری مواجه شوند. این سازمان انجام یکسری ورزشهای جدید را پیشنهاد کرده که فضانوردان روزانه به مدت ۲ ساعت باید آنها را انجام دهند تا مقاومت عضلهها و استخوانها حفظ شود.
زندگینامه ایلان ماسک (فصل اول)
شرکتهای ماسک همین حالا خیلی جلوتر از تمام خیالپردازیها و بلندپروازیهای او در گذشته هستند و تصویر آنچه قرار است در آینده اتفاق بیفتد قطعا در روزهای سخت هزاران حس خوب و امیدوارکننده به او دادهاند.
طرح مفهومی نوآورانه از بالگردهای آینده
یک پژوهشگر ایدهپرداز با الهام گرفتن از زنبورها و نحوه پرواز و فرود آنها بر روی سطوح مختلف، طرح خلاقانهای از بالگردهای آینده ارایه کرده است. این فناوری جدید فعلا در حد یک ایده مفهومی است و هنوز مشخص نیست که چه زمانی به مرحله تولید انبوه برسد.
جونو دورترین نقطه مدار مشتری را لمس کرد
فضاپیمای جونوی ناسا تقریبا یک ماه پس از موفقیتش در ورود به مدار بزرگترین سیاره منظومه خورشیدی، اکنون به نقطه عطفی در ماموریتش رسیده است. جونو در ساعت 12:41 بعدازظهر به وقت محلی روز 31 ژوئیه به دورترین نقطه در مدار مشتری رسید. اولین بار این نقطه را "apojoye" نام گذاشتند که پنج میلیون مایل (8.1 میلیون کیلومتر) از این سیاره غولآسا فاصله دارد.
ناسا به پلوتو کاوشگر میفرستد
رئیس اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، ضمن گرامیداشت نخستین سالگرد عبور فضاپیمای نیوهورایزنز از فراز پلوتون از آغاز پروژه مطالعاتی برای ارسال کاوشگر به این سیاره خبر داد.
اکنون فضاپیمای نیوهورایزنز بیش از 482 میلیون کیلومتر دورتر از پلوتون و در مسیر کمربند کویپر قرار دارد.