برنامه‌های روسیه برای ساخت یک ایستگاه فضایی ملی تا سال 2023

رئیس‌جمهور روسیه طی یک برنامه پرسش و پاسخ زنده، از برنامه‌های کشورش برای ساخت یک ایستگاه فضایی مداری تا سال 2023 خبر داد. به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین در این برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در سال 2023 قصد داریم ایستگاه فضایی ملی را در مدار ایجاد کنیم. اگرچه این برنامه‌ای برای آینده است، اما از نقطه نظر اقتصاد ملی کشور یک کار ضروری به شمار می‌رود.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه شیراز

تونل باد حدود صوت دانشگاه شیراز از دی ماه سال ۹۱ شروع به کار کرد و به محققان آیرودینامیک این امکان را داد تا در رژیم گذر صوتی که پیچیدگی های زیادی دارد،اقدام به آزمایشات مختلف کنند. این آزمایشات کمک خوبی به تحلیل پروژه های دفاعی و علمی کشور خواهد کرد.

ناکامی اسپیس‌ایکس در فرود نرم فالکون بر روی کشتی رباتیک

آخرین تلاش شرکت اسپیس‌ایکس برای بازیابی موشک فالکون 9 و فرود آوردن عمودی آن بر روی یک کشتی رباتیک، بار دیگر و پس از پرتاب موفق کپسول باری دراگون بسمت ایستگاه فضایی، با شکست مواجه شد.
کپسول باری دراگون توسط فالکون 9 به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) بدرقه شد، اما خود موشک در فرود بر روی کشتی رباتیک بار دیگر ناکام ماند. قطعات موشک پس از برخورد با کشتی رباتیک، در درون اقیانوس آتلانتیک سقوط کردند و دیگر برای انجام پرواز قابل‌بازیابی نیستند.

سفینه فضایی مدیر عامل آمازون آماده حرکت است!

 

آقاي Jeff Bezos به عنوان مدير عامل مجموعه بزرگ آمازون با توليد و تست نهايي موتور BE-3 قصد دارد تا در صنعت هوافضا گام بردارد و ماموريت هاي ويژه اي را بر عهده گيرد. اين موتور به سادگي مي تواند سفينه هاي فضايي را با خود حمل کند يا محموله هاي مهم و حياتي براي ايستگاه فضايي ارسال کند.

نرم‌افزار فلومستر (Mentor Graphics Flowmaster)

فلومستر (Flowmaster) یک نرم‌افزار شبیه‌سازی سیستم‌های حرارتی و سیالی است که در حال حاضر صاحب امتیاز آن شرکت Mentor Graphics است. این نرم‌افزار قادر است بسیاری از سیستم‌های هیدرولیک، سوخت رسانی و سیستم‌های جانبی توربین گاز (Secondary air system) را شبیه‌سازی نماید.

نرم افزار آموزشی توربین گاز (Oxford ATPL Gas Turbine Engines)

نرم‌افزار آموزشی توربین گاز Oxford ATPL Gas Turbine  Engines نرم‌افزاری جامع و کامل است که از آن برای آموزش خلبان ها در اروپا استفاده می‌شود.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار می‌شود

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگ‌های طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، ربات‌های پرنده و ایده‌های نو برگزار می‌شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi