رونمایی تویوتا از طرح مفهومی ماه‌‌نورد آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن (+تصاویر و ویدیو)

همکاری تویوتا و ژاکسا به ساخت کاوشگری منجر خواهد شد که قادر به اعزام فضانوردان به ماه بدون نیاز به لباس مخصوص است.

اتصال اینترنت 5G در دوردست‌ترین نقاط زمین با پروژه جدید ناسا

ناسا با همکاری یک شرکت آمریکایی و یک شرکت ژاپنی قرار است یک هواپیمای بدون سرنشین بسیار بزرگ را که با انرژی خورشید کار می‌کند مورد آزمایش قرار دهد؛ این هواپیمای عظیم امکان اتصال اینترنت 5G را در دوردست‌ترین نقاط زمین فراهم خواهد کرد.

برای نخستین بار؛ بررسی کسب‌وکارهای فضاپایه در جشنواره فاوا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

امسال برای نخستین بار و با شکل‌گیری کسب‌وکارهای فضاپایه، جشنواره فاوای وزارت ارتباطات و فناوری، به بررسی و معرفی شرکت‌های برتر این حوزه می‌پردازد.

نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای «دراگون سرنشین‌دار» شرکت اسپیس‌ایکس به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی (+تصاویر و ویدیو)

ناسا بودجه سنگینی به شرکت اسپیس‌اکس و بویینگ داده که آنها کپسولی برای حمل فضانوردان طراحی کنند.

امارات نخستین فضانورد خود را پاییز 2019 به فضا می‌فرستد

نخستین فضانورد امارات متحده عربی در ماه سپتامبر به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاده می‌شود. در همین راستا یک خلبان ارتش و یک مهندس آموزش دیده‌اند که در نهایت یک نفر از آنها به فضا می‌رود.

ویدیو: رویدادهای این هفته‌ی ناسا

رویدادهای ناسا در هفته‌ی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشین‌دار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و  اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.

کمیته سازمان ملل در امور استفاده صلح‌آمیز از فضا (کوپوس)

کمیته سازمان ملل در امور استفاده صلح‌آمیز از فضا، که به صورت کوتاه با نام کوتاه کوپوس (COPUOS) خوانده می‌شود، شورایی ویژه در سازمان ملل متحد است که در ۱۹۵۹ (میلادی) به مدت کوتاهی پس از پرتاب اسپوتنیک-۱ تشکیل شد.

سازمان همکاری فضایی آسیا اقیانوسیه، اپسکو (APSCO)

سازمان همکاری فضایی آسیا-اقیانوسیه (APSCO) یکی از مهمترین سازمان‌های بین‌المللی در حوزه فناوری فضایی در منطقه آسیا-اقیانوسیه می‌باشد.

برنامه روسیه برای اعزام گردشگر به فضا تا سال 2021

روسیه قصد دارد در آینده‌ای نزدیک دو نفر گردشگر فضایی را به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام کند. روسیه از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون تنها ۷ نفر را به عنوان توریست به فضا اعزام کرده است.

«چانگ ئه 4» نماد قدرت فضایی چین

این کاوشگر که در نخستین روزهای سال 2019 میلادی به فضا پرتاب شد برای نخستین بار توانست در سفری پیچیده و با استفاده از تکنولوژی چینی، عرصه های فضا را بشکند و فصلی جدید در تاریخ اکتشافات فضایی جهان بنیان نهد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری