توسعه پهپادی برای شناسایی نشت گازهای سمی
این پهپاد میتواند بهسادگی وارد ساختمانها شود و حضور گازهای سمی را شناسایی کند و از آنجایی که بسیار کوچک است میتواند داخل سوراخها، کانالها یا فضاهای دیگر که یک فرد نمیتواند از آن عبور کند، برود.
بالنهای اینترنتی «آلفابت» رکورد زدند
این بالن رکورد جدیدی ثبت کرده و توانسته بیش از یک میلیون ساعت را در استراتوسفر به پرواز درآید و حدود ۲۴.۹ میلیون مایل را پوشش دهد.
فراخوان همکاری با شرکتها و استارتآپهای حوزه سنجش از دور
این فرخوان توسط اداره کل سنجش از دور سازمان فضایی ایران به منظور ترویج کاربردهای فناوری سنجش از دور و معرفی توانمندیهای شرکتها و استارتآپهای فعال در این حوزه انجام شده است.
دوره کاربردی سنجش از دور راداری برای شرکتها و استارتآپها (شهریور 98)
هزینه برگزاری دوره بر عهده سازمان فضایی ایران می باشد.
حمایت پژوهشگاه فضایی ایران از استارتآپهای حوزه فضایی / راهاندازی ساختمان پژوهشگاه فضایی در منطقه نوآوری شریف تا پایان شهریورماه
به دلیل آنکه در منطقه نوآوری شریف شتابدهندههای زیادی وجود دارد تیمهای استارتاپی میتوانند با حضور در این ساختمان برای سرمایهگذاری با شتابدهندهها همکاری کنند.
درخشش استارتآپهای حوزه فضایی در هشتمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا)
استارتآپهای حوزه فضایی موفق شدند دو مقام اول و یک مقام سوم در هشتمین جشنواره فاوا را کسب کنند.
توانمندسازی استارتآپهای حوزه فضایی
مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران در نمایشگاه الکامپ: تجربه و تخصص کارشناسان و متخصصان ادارهکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران در راستای توانمندسازی استارتآپهای این حوزه، در اختیار این جوانان خلاق و پرشور قرار خواهد داشت.
آمادهسازی «اوریون» برای سفر بیسرنشین به ماه
لاکهید مارتین و ناسا تأیید کردند که کپسول «اوریون» که نقشی کلیدی در اجرایی شدن برنامه «آرتمیس» خواهد داشت، طی مأموریت «آرتمیس 1» بدون سرنشین به ماه خواهد رفت تا قابلیت خود، سیستم راهاندازی فضایی و سیستمهای پشتیبانی مرتبط را ثابت کند.
۱۵۶ امین دوره کشوری فناوری پهپاد، ایمنی پرواز و مقررات هوایی (6 مرداد 98، استان اصفهان)
شرکت برای افرادی که متقاضی دریافت پلاک ملی برای پهپاد خود هستند الزامی میباشد.
مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه
فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطحنشین و ماهنورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل میشود که موفق به این کار شده است.