شیوهای نوین به منظور جلوگیری از یخ زدن بال هواپیما ارائه شد
یکی از معضلات هواپیما یخزدگی بال است که مقابله با آن در سیستمهای مرسوم، عموماً بر پایه گرفتن هوای گرم از موتور است که این روش باعث افت توان موتور، افزایش مصرف سوخت و اتلاف قابل توجه انرژي میشود.
ناسا بالگرد ویژه مریخ میسازد
ناسا از طرح اولیه بالگردی رونمایی کرده که شاید در آینده در آسمان مریخ به پرواز درآید. برنامهریزی ناسا به این ترتیب است که بالگرد همواره پیش روی مریخنورد در پرواز باشد تا مسیرهای مختلف را ارزیابی و از این طریق اطلاعات ارزشمندی در اختیار مریخنوردها بگذارد.
حضور روزتا در مدار دنبالهدار چوری یکساله شد
یک سال از آغاز ماموریت تاریخی فضاپیمای روزتا در مدار دنبالهدار چوری می گذرد. روزتا نخستین ساخته بشری است که از زمین به دیدار منشا دیدار شهابها و شهابسنگها رفته است. او در این سفر، کاوشگر فیله را نیز با خود برده است.
قیمت یک هواپیما چقدر است؟
یک مهندس اویونیک هواپیما گفت: سازندگان هواپیما، مؤسسات مالی و لیزینگ برای فروش و اجاره هواپیما به ایران در شرایط آزاد تجاری ابراز تمایل دارند، زیرا ایران به عنوان بکرترین بازار، فرصت خوبی برای سرمایهگذاری است.
قرارداد ساخت نسل جدید پیشرفتهترین بمبافکن جهان منعقد شد
نسل جدید پیشرفته ترین بمبافکنهای جهان با قراردادی به ارزش ۲۱.۴ میلیارد دلار توسط شرکت تجهیزات نظامی «نورثروپ گرومن» آمریکا ساخته می شود. این قرارداد میان نیروی هوایی آمریکا و شرکت نورتروپ گرومن منعقد شده تا بمب افکن برد طولانی LRS-B طراحی و ساخته شود.
دو سال دیگر نخستین بالن گردشگری فضایی جهان به پرواز در میآید
شرکت World View که در آریزونای آمریکا مستقر است، تلاش دارد تا نخستین گروه از گردشگران فضایی ثبت نام کرده خود را به لایه استراتوسفر زمین برساند. این اتفاق مهم قرار است در سال ۲۰۱۷ روی دهد.
فرود بالگردها بر روی سطوح ناهموار با دنده رباتیک جدید (+عکس)
مهندسان در آمریکا سیستم دنده رباتیکی برای بالگردها ارائه دادهاند که امکان فرودآمدن آنها بر روی سطوح ناهموار را فراهم میکند. بالگردها خودروهای متبحری هستند که قادرند تمامی مانورها را در هوا انجام دهد، اما در زمان اوجگیری و فرودآمدن نیازمند سطوح مسطح هستند که وجود چنین سطوحی در ماموریتهای امدادی و جنگ نادر است.
طرح مفهومی ناسا برای سفر در کهکشان
فضاپیمای مفهومی Comet Hitchhiker مخصوص مدارگردی و فرودآمدن بر روی سیارکها و دنبالهدارها خواهد بود و برای انجام این کار از انرژی جنبشی این اجرام کیهانی کوچک استفاده میکند.
ناسا برای کشف ستارههای دنبالهدار، ربات خارپشت میسازد
کاوشگر فیله دریچه امیدی برای ستارهشناسان بود تا بتوانند اطلاعات بیشتری را درباره ستارههای دنبالهدار به دست آورند اما این کاوشگر چندی پیش به دلیل اینکه در معرض نور خورشید قرار نگرفت، کلا از کار افتاد و مهندسان ناسا تصمیم گرفتهاند که این بار رباتی را طراحی کنند که نیازی به نور خورشید نداشته باشد.
گفتگوی ایران و روسیه در مورد طرح مشترک بالگردها
منطقی افزود: «ما در این سفر علاوه بر مسئله طرح مشترک بالگردها همچنین قصد داریم درباره مسئله استفاده از زیرساخت کنونی برای تعمیر و نگهداری بالگردها در خاک جمهوری اسلامی ایران گفتگو کنیم.»