فراهم شدن اعتماد بین المللی در حوزه فضایی / وجود پتانسیل صادرات در این بخش

وی با بیان اینکه که ارتباط زمینی و فضایی در اعتماد میان کشورها به وجود می آید، تاکید کرد: باید با مذاکرات و رفت و آمدها که بعد از برجام سرعت گرفته است؛ از این اعتماد استفاده کنیم و اینکه قرارداد ساخت ماهواره سنجشی بسته شده و جلو می رود، نشان از ایجاد اعتماد است.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی

دکتر صدر با اشاره به سیاست‌های سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.

دکتر منطقی: همکاری با ایرباس برای ساخت قطعات هواپیما به زودی آغاز می‌شود

دکتر منوچهر منطقی با اشاره به همکاری ایران و ایرباس برای ساخت قطعات، گفت: قطعه‌سازان مهم‌ترین حلقه در زنجیره ساخت هواپیما هستند و برای تولید هواپیما باید سه گروه فعال باشند که یک گروه که مهم ترین قسمت در پروسه ساخت هواپیما محسوب می شوند، قطعه سازان هستند.

رئیس مرکز ملی فضایی ایران: افزایش امنیت و اقتصاد، هدف توسعه‌ی کاربری‌های فضایی

منوچهر منطقی رییس مرکز ملی فضایی ایران در خصوص اهداف مرکز ملی فضایی بیان کرد: هدف ما در راستاری توسعه کاربرهای فضایی، ایجاد امنیت و اقتصاد است و با توجه به اینکه محدودیت بودجه و منابع داریم سعی کرده ایم نگاهی کاملا کاربردی به این موضوع داشته باشیم.

ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور ارائه می‌شود

رییس کارگروه اویونیک ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی از ارائه ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور خبر داد و گفت: این ساختار بر اساس پتانسیل‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف شده است.

شعار و پوستر منتخب هفته جهانی فضا، 2016، مهر 1395

هفته جهانی فضا طبق رسم همه ساله از تاریخ 4 الی 10 اکتبر برابر با 13 الی 19 مهرماه در سال جاری برگزار می‌گردد. در همین راستا سازمان فضایی ایران متولی برگزاری این مناسبت در کشور مطابق روال هر ساله با مشارکت نهادها و سازمان‌ها مبادرت به تشکیل ستاد راهبردی هفته جهانی فضا و کمیته‌های مرتبط با این مناسبت نمود.

گزارش رئیس پژوهشگاه هوافضا از وضعیت فناوری هوافضا در ایران

به گزارش ایسنا، بر پایه‌ی اسناد بالادسـتی نظام، هوافضا از اهمیت ویـژه‌ای برخوردار و در نقشـه جامع علمی کشـور، هوافضـا دارای اولویت «الف» است. تخمین بازار بیش از 3 هزار میلیارد دلار هواپیماهای تجاری تا 20 سـال آینده و افزایش تقاضا برای مشاهده زمین از طریق ماهواره‌ها موجب شده است که تا در سند هوافضا در دو بخش هوایی و فضایی، اهداف کلانی در نظر گرفته شود.

آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن، جاکسا (JAXA)

این آژانس از تلفیق سه موسسه به نام های موسسه علوم فضایی و فضانوردی (ISAS)، آزمایشگاه هوافضای ملی ژاپن (NAL) و آژانس توسعه فضایی ملی ژاپن (NASDA) تشکیل شده است.

مرکز ملی فضایی ایران

ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی، دریایی، و همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیت‌های مربوط به توسعه فناوری‌های ریلی و جاده‌ای، در قالب ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌و‌نقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi