نمونه پروازی «ماهواره مکعب ایرانی» ساخته میشود
«ساخت ماهواره مکعب ایرانی ابتدا به عنوان یک مسابقه دانشجویی درنظر گرفته شد اما قرار است پس از طراحی و ساخت نمونه مهندسی این ماهواره توسط دانشگاهها، یک نمونه پروازی از این ماهواره نیز ساخته شود».
مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینهساز همکاریهای بینالمللی
این مسابقه به لحاظ همکاری بینالمللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاهها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت میکنند نیز حائز اهمیت است.
موسسه MIT؛ برنده رقابت «طراحی شهر مریخی 2017»
طرحهای زیادی برای مستعمره شدن مریخ ارائه شده است، اما طرح منحصر به فرد گروهی از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) بر اساس ساختار درخت، برنده رقابتهای طراحی شهر مریخی 2017 شده است.
برنامه شرکت هاورسرف برای ساخت تاکسی پرنده پنج نفره خودران (+تصاویر)
کمپانی «هاورسرف» سازنده نخستین هاوربایک جهان، پرده از برنامههای خود برای ساخت تاکسی پرنده پنج نفره خودران برداشته است. بالهای تاشوی این تاکسی پرنده در کنارهها قرار گرفته است و با استفاده از 52 موتور توربوی کوچک کار میکند.
تفاهمنامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)
مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.
پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا (+تصویر و ویدیو)
پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره) با پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا به طور رسمی افتتاح شد. ماهوارهبر سیمرغ قادر است ماهواره های تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهد.
پاویون ملی محصولات دانشبنیان در نمایشگاه ماکس 2017 برگزار میشود
در نمايشگاه بينالمللی هوافضای ماکس 2017 بیش از 15 شرکت دانشبنیان در پاویون ملی جمهوری اسلامی ایران حضور خواهند یافت. این پاویون با هدف حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان و همچنین معرفی محصولات و خدمات دانشبنیان در جهت توسعه بازار و افزایش صادرات برپا می شود.
آغاز آزمایشهای پایانی تلسکوپ فضایی جیمز وب، بزرگترین تلسکوپ فضایی جهان (+تصاویر)
تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار است طبق برنامه یک سال و اندی دیگر با راکت اروپایی آریان پرتاب شود. این تلسکوپ حاوی تجهیزاتی برای رسوخ حتی بیشتر از تلسکوپ هابل در عمق کیهان است؛ به طوری که برای ردیابی نور اولین ستارگانی که در جهان روشن شدند تلاش خواهد کرد.
ناسا: کشف 7 سیاره سنگی شبیه به زمین/ امکان وجود آب مایع و حیات در زمین دوم!/تغییر لوگوی گوگل (+عکس و ویدیو)
مقامهای ناسا در کنفرانس خبری مهم خود خبر از کشف ۷ سیاره فراخورشیدی و در حدود اندازه زمین دادند که به دور ستاره کوتولهای در حال چرخش هستند.
تلسکوپهای برخط در راه است/ در توسعه فناوری فضایی نباید هیجانی و سیاست زده عمل کرد
فناوری فضایی در نهایت کاربرد روی زمینش است که مهم است در نتیجه ماهواره های سنجشی برای ما همیشه مهم تر بودند. ما یک اداره کل سنجش داریم که فعالیت های زیادی انجام میدهد. به هر حال رفتن به فضا جذاب است ولی چون زمانبر است باید دنبالش بود ولی باید توجه کرد که آن هم باید یک کاربردی داشته باشد.