ارائه آموزشی: اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای
در اسلایدهای آموزشی زیر مطالبی در رابطه با موضوع «اقتصاد زنجیره ارزش صنعت ماهوارهای» ارائه شده است.
سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.
نصب ایستگاه زمینی ماهواره گلوناس روسیه در قزاقستان
بیشتر مردم در روسیه و کشورهای مستقل مشترکالمنافع از موقعیتیاب "یاندکس" متصل به گلوناس استفاده میکنند که دقت بسیار بالاتری را نسبت به موقعیتیاب گوگل تحت ماهواره آمریکایی جیپیاس دارد.
دیگر هیچ هواپیمایی در اقیانوس گم نمیشود
مزیتهایی که این سیستم ایجاد میکند این است که نخست، هواپیماها با استفاده از این مکانیزم ناوبری میتوانند در فاصلهای دقیق و کمتر از قبل با هواپیماهای دیگر قرار گیرند و به کمک دقت آن از برخوردها و خطرها اجتناب میشود. پس مجبور نیستند برای دوری از خطر، مسیر طولانیتر و مصرف سوخت بیشتر را متحمل شوند.
کمیته بینالمللی سامانههای ماهوارهای ناوبری جهانی (ICG)
این کمیته که در سال ۲۰۰۵ بنیان نهاده شد، ترویج همکاریهای داوطلبانه در زمینه خدمات غیرنظامی ماهوارهای مربوط به موقعیتیابی، ناوبری و زمانبندی را بر عهده دارد. هدف این سازمان ایجاد توسعه پایدار در سطح جهانی است.
خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و تأثیر آن بر برنامههای فضایی
بیش از سهچهارم مخارج فضایی انگلستان به سازمان فضایی اروپا (ESA) که سازمانی ۲۲ ملیتی است و به اتحادیه اروپا وابستگی ندارد، تعلق میگیرد. رئیس سازمان فضایی اروپا اظهار داشته است که جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا نباید بر برنامههای فضایی سازمان فضایی اروپا تأثیری داشته باشد و یا حداقل تأثیرات را داشته باشد.
کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395
کنفرانس بینالمللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سختافزار، الگوریتمها و روشها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشهبرداری) میباشد.
ورود فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» به ایران
شرکت صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) اعلام کرد: فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» با امضای تفاهم نامه ای بین ایران و چین وارد کشور می شود.
نخستین ماهواره نسل جدید و بومی چین در سال 2015 به فضا پرتاب شد
مسوولان شرکت هوافضای چین اعلام کردند: این ماهواره با نام «بیدو» دوشنبه شب از پایگاه ماهواره ای «شی جانگ» در مرکز «سی چوان» در جنوب غرب این کشور به فضا پرتاب شده است.
سامانه ماهوارهای ناوبری بیدو، از جمله طرحهای تحقیقاتی - فضایی چین به منظور توسعه سامانه ناوبری ماهواره ای مستقل به شمار میرود.