معرفی فناوری های برتر سفر نمایشگاه CES 2016/بالگرد الکتریکی اختصاصی
یک شرکت چینی به نام Ehang نمونه اولیه یک بالگرد الکتریکی را رونمایی کرد که قادر است تا ارتفاع 3500 متری از زمین بلند شود و با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کند. این بالگرد با هر بار شارژ قادر است 23 دقیقه در هوا پرواز کند.
مسابقات دانشجویی و دانشآموزی هوافضا، اسفند 94 و اردیبهشت 95
دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در نظر دارد مسابقات دانشآموزی گلایدر و راکت آبی را در اسفند 94 و مسابقات دانشجویی طراحی و ساخت هواپیما مدل در چهار رده را در اردیبهشت 95 برگزار نماید.
ناسا در اعماق فضا اقامتگاه ویژه فضانوردان می سازد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا دستور طراحی اقامتگاه فضایی ویژه نخستین فضانوردان مأموریت مریخ را از کنگره دریافت کرد.
سریعترین هواپیمای جهان چگونه سر از موزه درآورد؟
از SR-۷۱ Blackbird به عنوان سریعترین هواپیمای تاریخ یاد می شود که به طرز مرموزی برای همیشه راهی موزه شد. گفته می شود بالا بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این هواپیما علت اصلی زمینگیر شدن آن بوده است.
ورود شرکت هوندا به ساخت هواپیماهای جت شخصی
غول خودرو و موتورسیکلت سازی شرق آسیا حالا هواپیما هم می سازد. ورود رسمی هوندا به دنیای هواپیماسازی دو هفته پس از دریافت تأییدیه های لازم از سازمان فدرال هوانوردی آمریکا صورت گرفت.
آرکابورد؛ نخستین هاوربورد واقعی (+عکس)
سالهاست که هر دفعه با یک نمونه مفهومی از اسکیتهای بدون چرخ معلق در هوا یا همان هاوربورد روبهرو میشویم اما این بار شرکت هوافضای «آرکا» نمونه واقعی از این وسیله علمی-تخیلی را طراحی کرده است.
تحول در صنعت هوافضا با یک ماده جدید
دانشمندان کلاس جدیدی از مواد را با استفاده از فناوری نانو ساخته اند که طیف گسترده ای از صنایع، از هوافضا گرفته تا خودروسازی و زیست پزشکی را متحول خواهد کرد.
شیوهای نوین به منظور جلوگیری از یخ زدن بال هواپیما ارائه شد
یکی از معضلات هواپیما یخزدگی بال است که مقابله با آن در سیستمهای مرسوم، عموماً بر پایه گرفتن هوای گرم از موتور است که این روش باعث افت توان موتور، افزایش مصرف سوخت و اتلاف قابل توجه انرژي میشود.
ماموریت بزرگ کاوشگر مریخ اینسایت (InSight) به تعویق افتاد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد که راهاندازی ماموریت کاوشگر "اکتشاف داخلی با استفاده از تحقیقات سنجش لرزهای و انتقال حرارت" (InSight) که برای ماه مارس سال آینده برنامهریزی شده بود، با توجه به نشت مداوم محفظه خلاء آن به تعویق افتاد.
اختصاص تجهیزات هوایی روسیه به ایران
وزیر تجارت و صنعت روسیه با اشاره به صنعت هوایی، هلیکوپترسازی، لوکوموتیوسازی، خودروسازی و انرژی به عنوان زمینههای مشترک همکاری و سرمایهگذاری روسیه در ایران گفت: در صورت آمادگی طرف ایرانی می توانیم تجهیزات حوزه هوایی را در اختیار شرکتهای هواپیمایی ایران قرار دهیم و به صورت مشترک درخصوص مواردی که مانع توسعه مناسبات میشوند به راهحل پایدار برسیم.