نخستین ماهواره غنا وارد مدار زمین شد

این ماهواره مکعبی کوچک که تنها یک کیلوگرم وزن دارد، حاصل پروژه‌ای دو ساله است که 40 هزار پوند هزینه داشته است و برای رصد خطوط ساحلی غنا و آغاز ماجراجویی‌های فضایی این کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

پرتاب 4 ماهواره و 190 کیلوگرم محموله به فضا توسط فضاپیمای باری پروگرس روسیه

مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه اعلام کرد: فضاپیمای باری «پروگرس ام‌اس-6» حامل 2.4 تن محموله ازجمله چهار ماهوراه تحقیقاتی، 190 کیلوگرم مواد غذایی، سوخت، آب، اکسیژن و تجهیزات مورد نیاز فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی است.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

ریچارد برانسون ورود شرکت «ویرجین اوربیت» به عرصه فناوری فضایی را اعلام کرد (+تصاویر)

ریچارد برانسون، رئیس گروه شرکت‌های ویرجین و مالک شرکت ویرجین گلکتیک، دیروز ورود شرکت ویرجین اوربیت (Virgin Orbit) به عرصه‌ی فناوری فضایی را اعلام کرد. این شرکت خصوصی قرار است در زمینه‌ی پرتاب ماهواره‌ها فعالیت کند.

پرتاب رکوردساز 104 ماهواره با یک راکت توسط سازمان فضایی هند

ارسال موفقیت‌آمیز این ماموریت، سازمان تحقیقات فضایی هند را به نخستین سازمان فضایی در جهان تبدیل کرد که چنین تعداد بالایی از ماهواره را بصورت یک جا پرتاب می‌کند و از رکوردداران قبلی یعنی روسیه با 37 ماهواره و ناسا با 29 ماهواره جلو زد.

پرتاب موفقیت‌آمیز موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس حامل 10 ماهواره/فرود موفقیت‌آمیز بر روی سکویی در اقیانوس آرام

اسپیس ایکس، شرکت آمریکایی فناوری های اکتشاف فضایی روز شنبه موشک «فالکن ۹» را به فضا پرتاب کرد. مهندسان این شرکت مرحله فرود موشک روی سکویی در اقیانوس آرام را نیز با موفقیت انجام دادند.

موشک سوخت جامد ژاپن با موفقیت به فضا پرتاب شد

در تازه‌ترین تلاش ژاپن برای ماندن در بازار پرتاب‌های موشکی، این کشور یک موشک سوخت جامد را با موفقیت به فضا پرتاب کرد. این موشک هشت متری که اپسیلون-۲ نام دارد، دیروز (سه‌شنبه) از پایگاه فضایی یوچینورا در جنوب ژاپن به فضا پرتاب شد و ماهواره‌ای را برای بررسی تشعشات اطراف زمین، در مدار قرار داد.

گفتگوی جهانی/رئیس سازمان فضایی اروپا: نخستین پرتاب آریان-6 در سال 2021 انجام می‌شود

برعهده داشتن وظیفه مدیریت یک آژانس فضایی می تواند با تصمیم گیری در مورد ماموریت هایی به کره مریخ و کره ماه، ساخت موشک های فضایی جدید و حتی فرود بر روی شهاب‌سنگ‌ها همراه باشد. در عین حال به مدیریت راهبردی و مالی نیز بر می گردد. در ادامه گفتگوی یورونیوز با یان وورنر را می‌خوانید.

پرتاب فضاپیمای باری سیگنوس به ایستگاه فضایی بین‌المللی

شرکت اوربینتال ساینس که با ناسا برای ارائه پروازهای خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی قرارداد بسته، بامداد دوشنبه ششمین ماموریت تجدید تدارکات آزمایشگاه مداری را انجام خواهد داد. این ماموریت که توسط فضاپیمای سیگنوس بر روی موشک آنتارس انجام می‌شود، بامداد دوشنبه به وقت گرینویچ از تاسیسات پروازی والوپس ناسا در ویرجینیا پرتاب خواهد شد.

گزارش تصویری پرتاب کاوشگر OSIRIS-REx ناسا به سمت سیارک «بنو»

بامداد امروز فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش پورتال هوافضای ایران، این پرتاب توسط راکت اتلس 5 انجام شد. این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست 2018 به آن خواهد رسید.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi