ساخت هواپیمای غول پیکر «استراتولانچ» با هدف دسترسی ساده تر به فضا (+تصاویر)

هواپیمای غول پیکر با نام «استراتولانچ» دارای طول دو سر بال 385 فوت (معادل 117 متر) است که آن را به بزرگترین هواپیما با چنین طول بالی تبدیل کرده و این هواپیما با وزنی معادل 227 تن، قادر است وزنی بیش از دو برابر وزن خود را روی 28 چرخ و محموله موشک خود را نیز با بهره‌گیری از 6 موتور بزرگ 747، حمل کند.

پرتاب نخستین پرتابگر فضایی «فالکون 9 سنگین» اسپیس‌ایکس در ماه نوامبر (+تصاویر)

طبق اعلام ایلان ماسک بنیانگذار شرکت اسپیس ایکس، نخستین پرتابگر بزرگ فضایی این شرکت تحت عنوان فالکون سنگین (Falcon Heavy) در ماه نوامبر به فضا پرتاب خواهد شد.

ریچارد برانسون ورود شرکت «ویرجین اوربیت» به عرصه فناوری فضایی را اعلام کرد (+تصاویر)

ریچارد برانسون، رئیس گروه شرکت‌های ویرجین و مالک شرکت ویرجین گلکتیک، دیروز ورود شرکت ویرجین اوربیت (Virgin Orbit) به عرصه‌ی فناوری فضایی را اعلام کرد. این شرکت خصوصی قرار است در زمینه‌ی پرتاب ماهواره‌ها فعالیت کند.

تبدیل کاوشگر به حامل ماهواره‌‌های مکعبی

سازمان اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) قصد دارد یک کاوشگر را به حاملی برای ماهواره‌های مکعبی تبدیل کند. گواهی ایمنی این کاوشگر در ماه اکتبر صادر شده و اولین محموله آن یک ماهواره سه کیلوگرمی ساخت دانشگاه توکیو است که به مدار بیضوی زمین در ارتفاع حدود ۲۰۰ کیلومتری پرتاب خواهد شد. هدف از این کار کاهش هزینه‌های پرتاب و ایجاد امکان پرتاب با هزینه‌های چند میلیون دلار  است.

کمرنگ‌ شدن اطلاع‌رسانی فعالیت‌های فضایی به دلیل جهت‌دار شدن فعالیت‌های حوزه هوافضا

رئیس مرکز ملی فضایی ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر  فعالیت‌ها در حوزه هوافضا عمیق‌تر شده است، گفت: اخیرا شنیده می‌شود که فعالیت‌های فضایی کاهش یافته یا کمرنگ شده است، در حالیکه این فعالیت‌ها به صورت جدی ادامه دارد. وی تصریح کرد: ترجیح می‌دهیم پس از به نتیجه رسیدن طرح‌ها در این حوزه‌ها اقدام به انتشار موضوع کنیم.

پروژه کوپرنیک اروپا؛ ماهواره رصدگر در مدار زمین قرار گرفت


این ماهواره بخشی از پروژه 8.4 میلیارد یورویی رصد و مشاهده زمین موسوم به کوپرنیک است و از پیش بینی فصل و موقع برداشت محصولات کشاورزی گرفته تا مواجه با بحران های زیست محیطی و بلایای طبیعی در خدمت بشر خواهد بود.

آغاز دوباره پروژه‌ ماهواره «آت ست» وابسته به دانشگاه امیرکبیر

مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره امیرکبیر «آت ست» زمان پرتاب این ماهواره را به فضا تا انتهای تابستان ۹۴ اعلام کرد. دکتر سید مصطفی صفوی درخصوص آخرین وضعیت طرح کلان ملی ماهواره آت ست به  ایرنا گفت: اکنون طراحی و ساخت مدل مهندسی ماهواره آت ست به پایان رسیده و وارد مرحله مدل فضایی شده است که در حال تست و تجمیع مدل فضایی هستیم.

سازمان فضایی ایران

...براساس ماده 8 و 9 مصوبه 68159 مورخ 22/9/1382 مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي فضايي با رياست رئيس‌جمهور و عضويت نهادهاي ذيربط تشكيل گرديد و براساس همين مصوبه سازمان فضايي ايران بنیاد نهاده شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi