بازار کار رشتهی مهندسی هوافضا در ایران
دانشآموختگان رشتهی مهندسی هوافضا دانشهای لازم در زمینهی آیرودینامیک، مکانیک پرواز، پیشرانش و سازهها و نیز طراحی و ساخت اجسام پرنده مانند هواپیما را بدست می آورند. یک مهندس هوافضا، افزون بر قابلیتهای گفته شده، توانایی کار بر روی آیرودینامیک خودرو، سازههای زمینی و دریایی، و نیز توربوماشینها را دارد.
رشتهی مهندسی هوافضا
هوافضا یک رشتهی راهبردی و نشانهی پیشرفت در همهی کشورهای جهان می باشد. بودجههای کلان نظامی و غیرنظامی که صرف این رشته میشود زمینههای پیشرفت و جهش در دیگر رشتههای دانش و مهندسی را فراهم ساخته است.
مهندسی هوافضا در ایران
رشته مهندسی هوافضا برای نخستین بار در سال ۱۳۶۶ وارد ایران شد و نخستین دورهی کارشناسی این رشته را دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) راهاندازی کرد. هماکنون دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ...
دربارهی ما
پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا) فعالیت خود را از پاییز 1388 آغاز کرد. این پورتال در جهت استفادهی کارشناسان، اساتید، دانشجویان و بهویژه علاقهمندان به مباحث مربوط به مهندسی هوافضا، فناوری فضایی و هوانوردی راهاندازی شده است.
دانشکدهي مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
دانشکدهی مهندسی هوافضای شریف، پذیرش دانشجو را از سال 1366 در قالب گروه مهندسی هوافضا، به عنوان زیرمجموعهای از دانشکدهی مهندسی مکانیک، آغاز کرد. در سال 1378، گروه مهندسی هوافضا از دانشکدهی مهندسی مکانیک جدا شده و فعالیت خود را به عنوان یک دانشکدهی مستقل ادامه داد.
دانشکدهی مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
در اوايل سال 1384 دانشکدهی مهندسي هوافضاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به طور مستقل و به عنوان سومين دانشکدهی هوافضاي کشور تأسيس گرديد.
دانشکدهی مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
دانشکدهی مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1366 به عنوان نخستین دانشکدهی مهندسی هوافضای کشور با پذیرش 25 دانشجو فعالیت خود را آغاز نمود.
شرکت بویینگ
بویینگ (Boeing)، شرکت هوافضایی پیشتاز جهان و بزرگ ترین سازنده ی هواپیماهای نظامی و جت تجاری است. این شرکت، همچنین، هواپیماهای بال چرخان، سیستم های الکترونیکی و دفاعی، موشک ها، ماهواره ها، وسایل پرتاب و سیستم های پیشرفته ی ارتباطی و اطلاعاتی را طراحی کرده و می سازد.
سازمان فضایی اروپا (اِسا)
سازمان فضایی اروپا (European Space Agency)، که با نام کوتاه اِسا (ESA) شناخته میشود، دروازهی اروپا به فضا است و مأموریت آن، شکل دادن و گسترش تواناییهای فضایی اروپا و اطمینان بخشیدن به ادامهی سرمایهگذاری برای رساندن مزایا به شهروندان اروپا و جهان میباشد.
سازمان فضایی ایران
...براساس ماده 8 و 9 مصوبه 68159 مورخ 22/9/1382 مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي فضايي با رياست رئيسجمهور و عضويت نهادهاي ذيربط تشكيل گرديد و براساس همين مصوبه سازمان فضايي ايران بنیاد نهاده شد.