تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)

مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.

پرتاب نخستین پرتابگر فضایی «فالکون 9 سنگین» اسپیس‌ایکس در ماه نوامبر (+تصاویر)

طبق اعلام ایلان ماسک بنیانگذار شرکت اسپیس ایکس، نخستین پرتابگر بزرگ فضایی این شرکت تحت عنوان فالکون سنگین (Falcon Heavy) در ماه نوامبر به فضا پرتاب خواهد شد.

پرتاب آزمایشی ماهواره‌بر سیمرغ به فضا (+تصویر و ویدیو)

پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره) با پرتاب آزمایشی ماهواره‌بر سیمرغ به فضا به طور رسمی افتتاح شد. ماهواره‌بر سیمرغ قادر است ماهواره های تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهد.

فضانورد کهنه‌کار از آمادگی برای سفر طولانی فضایی می‌گوید

نسپولی می گوید سفر به فضا انسان را جوان می کند: «لذتِ کشف یکی از چیزهایی است که به شما حس سرخوشی می‌دهد و حسی است که برخلاف کودکان، خیلی از بزرگسال‌ها آن را از دست می‌دهند. بنابراین با رفتن به فضا کسی نمی‌داند شاید دوباره جوان می‌شوید.»

شعار هفته جهانی فضا ۲۰۱۷: کاوش جهان جدید در فضا

"کاوش جهان جدید در فضا" (Exploring New Worlds in Space) شعاری است که انجمن هفته جهانی فضا در سال 2017 برای این مراسم جهانی در نظر گرفته است.

امکان بازدید همگانی از کپسول فضایی شرکت بلو اوریجین

شرکت خصوصی بلو اوریجین در نمایشگاه هوایی ویسکانسین به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد پس از بالا رفتن از موشک و کپسول و نشستن روی صندلی‌های آن، به تماشای تصاویر شبیه‌سازی پرواز به مدار زمین که با استفاده از فیلم‌های واقعی ضبط شده خود این موشک است بنشینند

آغاز آزمایش‌های پایانی تلسکوپ فضایی جیمز وب، بزرگ‌ترین تلسکوپ فضایی جهان (+تصاویر)

تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار است طبق برنامه یک سال و اندی دیگر با راکت اروپایی آریان پرتاب شود. این تلسکوپ حاوی تجهیزاتی برای رسوخ حتی بیشتر از تلسکوپ‌ هابل در عمق کیهان است؛ به طوری که برای ردیابی نور اولین ستارگانی که در جهان روشن شدند تلاش خواهد کرد.

برگزاری دوره مشترک هوافضا میان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و روسیه

معاون امور بین الملل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشگاه دوره مشترک کارشناسی ارشد با یکی از دانشگاه های کشور روسيه در حوزه هوافضا برگزار مي کند.

سالن هوافضای پاریس، از مأموریت‌های فضایی مشترک گرفته تا تجربه‌ی راهپیمایی در فضا/رییس ناسا: تلاش می کنیم حدود دهه ۲۰۳۰ میلادی انسان را در نزدیکی مریخ مستقر کنیم

شاید رفتن به مریخ در ذهن هر کسی که اینجا در پاریس است نباشد اما هدف مشترک همه کسانی است که در بخش هوافضا کار می کنند. آژانس فضایی اروپا و ناسا، هر دو در سال ۲۰۲۰ مریخ نورد به فضا خواهند فرستاد. روبرت لایتفوت، رئیس ناسا می‌گوید که برای سفر به مریخ هم به مریخ‌نورد نیاز هست و هم به فضانورد.

قرارداد همکاری‌های جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژه‌های پژوهشی و فناوری در سال 96

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI