جایگاه ایران در صنعت ریزماهوارهها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران
به گفته منطقی، میتوان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجهای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن میتوان گرفت، چشمانداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش میرود که افراد میتوانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.
گوگل جایزه «ماه» را چربتر کرد
جایزه ایکس یا همان مسابقه ایکسپرایز (XPRIZE) که گوگل برای سفر به ماه تعیین کرده بود اکنون 4/75 میلیون دلار بیشتر و در مراحل مختلف پرداخت میشود.
پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا (+تصویر و ویدیو)
پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره) با پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا به طور رسمی افتتاح شد. ماهوارهبر سیمرغ قادر است ماهواره های تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهد.
نخستین ماهواره غنا وارد مدار زمین شد
این ماهواره مکعبی کوچک که تنها یک کیلوگرم وزن دارد، حاصل پروژهای دو ساله است که 40 هزار پوند هزینه داشته است و برای رصد خطوط ساحلی غنا و آغاز ماجراجوییهای فضایی این کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
زبالههای فضایی چگونه از بین برده میشوند؟ (بخش دوم)
به گفته پژوهشگران ناسا بیش از ۵۰۰ هزار قطعه زباله فضایی در مدار زمین وجود دارد که با سرعتی حدود 29 هزار کیلومتر بر ساعت برسند، این زبالهها همواره توسط این سازمان تحت نظر قرار دارند.
پرتاب 4 ماهواره و 190 کیلوگرم محموله به فضا توسط فضاپیمای باری پروگرس روسیه
مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه اعلام کرد: فضاپیمای باری «پروگرس اماس-6» حامل 2.4 تن محموله ازجمله چهار ماهوراه تحقیقاتی، 190 کیلوگرم مواد غذایی، سوخت، آب، اکسیژن و تجهیزات مورد نیاز فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی است.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 126، خرداد 96
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 126، خرداد 96
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
اهمیت ماهواره «سنتینل 2» سازمان فضایی اروپا در رصد سیاره زمین
ماهواره های سنتینل در قالب طرح کوپرنیک و با همکاری آژانس فضایی اروپا و اتحادیۀ اروپا به فضا پرتاب شده و قرار است تا سال ۲۰۲۰ و با هزینه های بالغ بر هشت میلیارد یورو ادامه یابد. این ماهواره قرار است طی مدت ماموریت خود، تصاویری را از شرایط جوی اتمسفر زمین و تغییرات آب و هوایی این سیاره به زمین ارسال کند.
نصب ایستگاه زمینی ماهواره گلوناس روسیه در قزاقستان
بیشتر مردم در روسیه و کشورهای مستقل مشترکالمنافع از موقعیتیاب "یاندکس" متصل به گلوناس استفاده میکنند که دقت بسیار بالاتری را نسبت به موقعیتیاب گوگل تحت ماهواره آمریکایی جیپیاس دارد.
رونمایی بویینگ از طرح عملیاتی خود برای پیمایه فضای دوردست و اقامتگاه فضایی سفر به مریخ
شرکت بوئینگ آمریکا که بههمراه شش شرکت خصوصی دیگر در طرح سفرهای فضای دوردست همکاری میکنند، دو طرح برای فضاپیما و ایستگاه بینراهی ارائه کرده است که قرار است تا سال 2020 عملیاتی و در محل مقرر نصب شوند.