آگهی مناقصه عمومی پژوهشگاه فضایی ایران برای تأمین زیرسامانه‌های بالن مخابراتی (بهمن 98)

پژوهشگاه فضایی ایران در نظر دارد تامین زیرسامانه‌های پاکت پروازی، سکوی بالن و دستگاه بازیابی گاز هلیوم را به شرکت‌های دارای تجربه و تخصص لازم، واگذار نماید.

رویداد «ماهواره مخابراتی، نقش توسعه‌ای و اقتصادی آن»، شهریور 98

این رویداد توسط سازمان فضایی ایران با همکاری پژوهشگاه فضایی و شرکت‌های خصوصی ارائه دهنده خدمات ماهواره‌ای برگزار خواهد شد.

مدیر پروژه ناهید ۱ از طراحی این ماهواره مخابراتی می‌گوید: صفر تا صد «ناهید»

مریم موسوی، مدیر پروژه ماهواره ناهید ۱ روبه‌روی ما نشست و از زیر و بم این پروژه مهم ملی گفت؛ ماهواره‌ای که سه سال قبل کار ساختش به اتمام رسید و قرار است آخر امسال پرتاب شود.

فراخوان دعوت از متقاضیان دریافت پروانه اپراتور ماهواره‌ای مخابراتی (+تمدید تا تیرماه 1398)

معاون امور رادیویی رگولاتوری از تمدید دو ماهه مهلت ارسال تقاضا برای دریافت پروانه اپراتور ماهواره مخابراتی خبر داد.

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا)

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا) داراي مجوز تولید و تاييديه استاندارد طراحي و ساخت سیستم‌های اویونیک شامل سیستم‌های ناوبری تلفیقی، شناسایی و ثبت داده‌های پروازی، خلبان خودکار، پایدار کننده پرواز، زیرسیتم‌های ماهواره‌ای شامل مغناطیس‌سنج، چرخ عملگر و کامپیوتر پرواز و پرنده‌هاي بدون سرنشين است.

آماده‌سازی ناهید ۱ و پارس ۱ برای پرتاب در دستور کار پژوهشکده سامانه‌های ماهواره

مدل پروازی ماهواره مخابراتی ناهید 1 و مدل مهندسی ماهواره سنجشی پارس 1 طراحی و ساخته شده است.

آذری جهرمی همزمان با افتتاح آزمایشگاه EMC: سه ماهواره عملیاتی در دستور کار سال آینده قرار دارد / پژوهشگران از فرصت ویژه توسعه فناوری فضایی استفاده کنند

این آزمایشگاه یکی از مهمترین آزمایشگاه‌های حوزه تحقیقات فضایی است که با سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده است.

سازمان فضایی چه برنامه‌هایی برای کسب‌و‌کارهای فضاپایه دارد

مدیرکل توسعه کسب‌وکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکل‌گرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آن‌ها را به این سمت هدایت کند که راه‌حل‌های خلاقانه مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.

دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بین‌المللی

معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت داده‌های ماهواره‌ای از 10 ماهواره بین‌المللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمان‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

تجهیز استان‌های کشور به ۲۰ بالن مخابراتی/قراردادن کشتی‌ هوایی در لایه استراتسفر تا ۲ سال‌آینده

این پروژه ذیل طرح کشتی فضایی اجرایی شده است و از کشتی فضایی می‌توان برای حمل محموله مخابراتی،‌ محموله پایشی، تصویربرداری و جابه‌جایی بار و مسافر بهره برد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری