ساخت موشک به کمک فناوری چاپ سهبعدی (+تصاویر)
شرکت «ریلیتیویتی اسپیس» قصد دارد از طریق چاپ سهبعدی و اتوماسیون هوشمند، در ساخت موشکها انقلاب به پا کند.
دلایل برخورد پرندگان با بال چپ هواپیما چیست؟
پژوهشگران میخواستند دریابند که آیا چراغهای قرمز در نوک بال هواپیما توجه پرندگان را به خود جلب میکنند یا خیر و اینکه چرا بیشتر پرندهها بیشتر از بال راست با بال چپ هواپیما برخورد میکنند.
تونل باد چیست و اجزای اصلی آن کدام است؟
افزون بر کاربردهای مرسوم تونل باد در حوزههای مکانیک و هوافضا، این دستگاهها در حوزهی معماری و شهرسازی نیز کاربردهای متنوعی دارند.
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)
پاراگلایدرسواری، چتربالسواری یا پاراگلایدینگ (Paragliding) یک ورزش هوایی تفریحی و رقابتی مخاطرهآمیز است. ناسا نخستین گامها را در جهت شکلگیری پاراگلایدر (چتربال) در دهه ۱۹۶۰ برداشت.
ایلان ماسک تصاویر جدید موتورهای حامل فضایی «استارشیپ» منتشر کرد
باید دید آیا در آینده، توسعهی این استارشیپ به همراه راکت سوپر هِوی منجر به فرود نخستین انسان بر روی سیارهی مریخ خواهد شد.
«استارهاپر» آزمایش مهم دیگری را با موفقیت پشت سر گذاشت
در حالی که کپسول «دراگون» در مسیر بازگشت از سومین سفر خود به ایستگاه فضایی بینالمللی بود، پیمایهی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیش درآمدی بر پرتاب موشک غول آسای "استارشیپ" است، مهمترین آزمایش خود را پشت سر گذاشت.
دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «فراس» دانشگاه شریف
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برای نخستین بار به عنوان یک تیم ایرانی موفق به کسب مقام نخست مسابقات بینالمللی انجمن هوانوردی و فضانوردی آمریکا AIAA، شاخه طراحی موتورهای توربین گاز هوایی شدند.
پرواز «مرد پرنده» از فرانسه تا بریتانیا در مدت 22 دقیقه
این وسیله پرنده مجهز به پنج موتور جت کوچک موسوم به میکروجت بوده که سوخت آن نفت سفید است و میتواند با سرعتی بیش از ۱۱۸ کیلومتر در ساعت پرواز کند.
شرکت توسعه خدمات هور سپهر سامان
این شرکت در زمینه خدمات تعمیر و نگهداری انواع موتور و هواپیما، طراحی و ساخت قطعات و ملزومات مرتبط با صنعت هوایی و ... فعالیت مینماید.
پرتاب آزمایشی «استارهاپر» شرکت اسپیسایکس پس از چند تلاش ناکام
پیمایهی آزمایشی «استارهاپر» که در واقع پیشدرآمدی بر پرتاب موشک غول آسای «استارشیپ» است، یک پرش کوچک را از سایت پرتاب خود در تگزاس انجام داد.