اسپیس‌ایکس دو گردشگر فضایی را سال آینده به ماه می‌برد

شرکت فناوری‌های اکتشافات فضایی «اسپیس‌ایکس» اعلام کرده ‌است در سال ۲۰۱۸ دو مشتری خصوصی را برای گردشگری به اطراف ماه می‌برد. ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیس‌ایکس، می‌گوید: «این موضوع به‌ طور خارق‌العاده‌ای هیجان‌آور است».

خرید خودرو پرنده مسافربر توسط دوبی

مقامات شهر دوبی در امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که خودرو پرنده چهارملخه خودکاری که روی برج‌العرب پرواز می‌کرد، امتحان خود را پس داده است و به زودی به ناوگان حمل و نقل شهری می‌پیوندند.

به‌کارگیری فناوری چاپ سه‌بعدی در ساخت فضاپیماهای تازه‌ی بویینگ

کپسول فضایی «استارلاینر» بوئینگ، یکی از دو پروژه‌ای‌ است که به‌ احتمال زیاد بالاخره ناسا را از نیاز به فضاپیمای روسی سایوز برای اعزام فضانورد بی‌نیاز می‌کند. این کپسول که پس از بارها تعویق در زمان آزمایش، قرار است در ژوئیه 2018 به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، حاوی 600 قطعه است که با استفاده از نوعی پلاستیک تازه اختراع و پرینتر سه‌بعدی ساخته شده‌اند.

ارسال سیگنال‌های فضایی از ۲۰۱۸ با هدف جست‌وجوی حیات

هدف بنیاد METI جست‌وجو برای یافتن ساکنان دیگر فضا است. داگلاس واکوش، مدیر این موسسه، می‌گوید: «دانشمندان در سال ۱۹۷۴ میلادی نیز با استفاده از تلسکوپ رادیویی Arecibo به فضا سیگنال‌هایی فرستاده بودند اما نتوانستند هیچ نتیجه مثبتی دریافت کنند».

پخش مستند "ارتباطات مهندسی" با موضوع هواپیمای ایرباس A380 از شبکه مستند سیما

امروز پنجشنبه یکم مهرماه 95 ساعت 16 یکی از قسمت‌های مجموعه مستند «ارتباطات مهندسی» محصول 2008 با موضوع "هواپیمای ایرباس A380" با اجرای ریچارد هاموند مستندساز شناخته شده جهان از شبكه مستند پخش می‌شود.

تا ۱۰ روز دیگر؛ ثبت رکوردی تازه در فضانوردی

جف ویلیامز، فرمانده مأموریت اکسپدیشن 48 ناسا، در ۲۴ اوت (سوم شهریور) به رکورد ۵۲۰ روز حضور در فضا دست می‌‌یابد. این رکورد تاریخی در قالب سه مأموریت اکتشافی در سفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی به دست می‌‌آید. این ایستگاه فضایی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری زمین قرار دارد.

فضانوردان ناسا چشم‌انتظار فضاپیمای جدید

نکته قابل توجه در این نگرش جدید آن است که دولت آمریکا برای اعزام فضانوردانش به ایستگاه فضایی و در کل زیر مدار، دیگر نه به ناسا بلکه به شرکت‌های خصوصی همچون بوئینگ و اسپیس‌ایکس دل بسته است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شرکت بوئینگ در اوایل سال ۲۰۱۸ فضانوردان را راهی ایستگاه فضایی بین المللی خواهد کرد.

چرا ناسا توالی‌سنج دی‌ان‌اِی به فضا فرستاد؟

تاکنون فضانوردان باید نمونه‌های DNA‌شان را به زمین ارسال می‌کردند که این فرآیند ماه‌ها طول می‌کشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بی‌وزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل می‌کنند و همچنین میکروب‌هایی را که به بدن‌شان وارد می‌شوند، شناسایی می‌کنند.

احتمال پرواز 80 فروند میتسوبیشی در آسمان ایران

احتمال دارد ایران بخشی از نیاز خود به هواپیما‌های نو را از طریق ژاپن برطرف کند. آن‌طور که منابع خبری ژاپن روز گذشته اعلام کرده اند، شرکت میتسوبیشی در حال مذاکره با ایران برای فروش 80 فروند هواپیمای 70نفره منطقه ای است.

فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند

ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام می‌گیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی  خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به  ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi