انجمن علمي هوافضا در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد
در اسفند ماه 1392، انجمن علمي هوافضا در دانشکدهی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد پایهگذاری شد و در تاريخ 28 اردیبهشت 1394 نخستین نشست مجمع عمومي تشكيل شد و پس از برگزاري انتخابات، نخستين شوراي مركزي انجمن علمي هوافضا برگزیده شدند.
سریعترین هواپیماهای خلباندار دنیا
سریع ترین هواپیماهای همراه با خلبان دنیا را می توان معجزه های مهندسی خواند. این پرنده های آهنی قادرند با سرعت صوت در هوا پرواز کرده و حرکات چرخشی شگفت انگیزی را از خود نشان دهند.
سیاره مشتری و قمرهای آن، مقصد برنامه آینده سازمان فضایی اروپا
مأموریت سازمان فضایی اروپا با عنوان JUICE- که مخفف (Jupiter ICy moon Explorer) (کاوشگر قمرهای یخی مشتری) است – جامعترین مأموریت اکتشافی درباره این سیاره و به شکل دقیقتر درباره قمرهای آن است.
ساخت پایدارترین ارتباطات هوایی
برنامه جدید دارپا که از آن با عنوان «تطبیق شبکه پویا برای بهینه سازی ماموریت» یاد می شود به دنبال رفع مشکلات موجود در سیستم هوایی با جستجوی فناوری جدیدی است تا شبکه های مختلف بتوانند ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار کنند.
گرانش صفر چه تاثیری بر روی مغز دارد؟
پژوهشگران در تلاش برای درک چگونگی تغییرات مغز در فضا و راههای مقابله با آنها، به بررسی ساختارهای مغزی و عملکرد فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) پرداختهاند که تاکنون مشکلات تعادل و توهمات ادراکی را در جاذبه تجربه کردهاند.
پتنتهایی عجیب و غریب در صنعت هواپیماسازی
تولیدکنندگان هواپیما همواره در تلاش هستند تا شرایط را بهتر ساخته و به طور مداوم پتنت هایی را برای نوآوری های جدید ثبت می کنند. به عنوان مثال، ایرباس یکی از بزرگترین شرکت های هوافضا به تازگی اعلام کرده است که سالانه بیش از 600 پتنت ثبت می کند.
این خودرو باند فرود پهپاد دارد
شرکت خودروسازی Rinspeed سوئیس که همه ساله خودروهای مفهومی با طرح های عجیبی طراحی و روانه نمایشگاه خودروی ژنو می کند این بار و برای نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی (CES) سال ۲۰۱۶ لاس وگاس قصد دارد با خودرویی خاص یکه تازی کند که مهمترین ویژگی آن جفت شدن با یک فروند پهپاد است.
ماهواره مکعبی آژانس فضایی اروپا آمادهی آغاز به کار
این خبر در حالی منتشر شده که این ماهواره مکعبی از تاریخ ۵ اکتبر ماه در ایستگاه فضایی بین المللی تست های تکنولوژی رادیویی جدیدی را به منظور ردیابی هواپیماهای غیرنظامی در مناطق غیر قابل دسترس و همینطور اندازه گیری کیفیت سیگنال های ماهواره ای از راه دور را پشت سر گذاشته بود.
رونمایی از سیستم حمل و نقل تمام برقی در آسمان اروپا
هواپیمای جدیدی طراحی شده که در آینده برای توسعه نقل و انتقالات در مناطق شلوغ اروپا به کار گرفته خواهد شد. این هواپیمای جدید که HY۴ نام دارد توسط پژوهشگران مرکز هوافضای آلمان طراحی شده و به نظر می رسد به زودی نیز ساخت آن آغاز شود.
ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف، 1394
ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی با تلاش قطب علمی سامانههای هوافضایی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در روزهای 15 و 16 بهمنماه 1394 در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد.