افزایش استحکام بدنه هواپیمای بدون سرنشین با فناوری نانو
مهندسان شرکت هایدال (Haydale) با همکاری مشترک مرکز تحقیقات پیشرفته شفیلد، مؤسسه ملی گرافن دانشگاه منچستر و محققان هوافضای دانشگاه مرکز لانکاشیر در بریتانیا اقدام به ساخت هواپیمای بدون سرنشین کردند که در بدنه آن از گرافن استفاده شده است.
پاکستان، کنترل بزرگ ترین ماهواره فضایی خود را به دست گرفت
متخصصان پاکستانی پس از پرتاب موفقیت آمیز بزرگترین ماهواره این کشور به فضا، کنترل کامل آن را به دست گرفتند.
افتخارآفرینی دانشجویان هوافضای ایرانی در رقابت های علمی چین
دو دانشجوی ایرانی رشته هوافضا توانستند مقام دوم «مسابقات بینالمللی طراحی نوآورانه فضاپیما» که در موسسه فناوری هاربین (HIT) برگزار شد را کسب کنند.
هفتمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، اسفند 97
هفتمین دوره مسابقات کنست ایران در اسفند ماه 1397 به همت پژوهشگاه هوافضا و مرکز ملی فضایی ایران برگزار خواهد شد. مهلت نامنویسی در این مسابقات، 15 مهرماه 1397 میباشد.
ورود ایستگاه فضایی تیانگونگ-۱ چین به جو زمین
ایستگاه فضایی سرگردان چینی بالاخره با سرعت ۱۷ هزار مایل برساعت در اقیانوس آرام (سواحل تاهیتی) فرود آمد. بخش اعظم این ایستگاه فضایی هنگام ورود به اتمسفر زمین سوخته بود.
ایستگاه فضایی تیانگونگ-۱ چین با زمین برخورد میکند / آیا باید نگران سقوط این ایستگاه فضایی بود؟
انتظار میرود ایستگاه فضایی تیانگونگ-۱ چین که از کار افتاده و در فضا سرگردان است طی دوشنبه ۲ آوریل به زمین سقوط کند.
طراحی مفهومی یک هواپیمای فراصوت که قرار است از فناوری همجوشی هستهای استفاده کند
هواپیمای مفهومی فراصوتی طراحی شده است که با استفاده از یک راکتور همجوشی میتواند فاصله لندن تا نیویورک را در سه ساعت طی کند.
ماهواره «ناهید یک» در کمیته سازمان ملل متحد معرفی شد
ماهواره «ناهید یک» در واقع راه میانی برای دستیابی به بخشی از فناوریهای مخابراتی زمینآهنگ است و فناوریهای به کار گرفته شده در آن، پایه اصلی فناوریهای مورد نیاز ماهوارههای عملیاتی کشور به شمار می رود.
نمونه پروازی «ماهواره مکعب ایرانی» ساخته میشود
«ساخت ماهواره مکعب ایرانی ابتدا به عنوان یک مسابقه دانشجویی درنظر گرفته شد اما قرار است پس از طراحی و ساخت نمونه مهندسی این ماهواره توسط دانشگاهها، یک نمونه پروازی از این ماهواره نیز ساخته شود».
دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیتهای ترویجی صنعت هوایی کشور است
منطقی برگزاری جزیرهای مسابقات و جشنوارهها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینههای مالی و انسانی در دانشگاههای کشور عنوان کرد.