امارات به دنبال یافتن مخترعهای داخلی در حوزه هوافضا
امارات متحده عربی با اجرای یک برنامه جدید که هدف آن تبدیل ایدههای پروژههای فضایی به نوآوریهای تجاری است، به دنبال یافتن مخترعهای اماراتی در این حوزه است.
دومین گردهمایی میکروماهواره چین (نوامبر 2020، آبان 99)
درصورت تأئید کمیته ارزیابی سازمان فضایی ایران، چکیده و ویدئوی مربوطه برای برگزارکننده گردهمایی ارسال خواهد شد.
آشنایی با برنامههای فضایی فیلیپین
دولت فیلیپین در نظر دارد تا با استفاده از موقعیت ویژه جغرافیایی- فضایی کشورش، در سالهای آتی، به قطب فضایی جنوب شرق آسیا تبدیل شود.
فراخوان حمایت از کسبوکارهای فضاپایه (آذر 98، ویژه دانشجویان دانشگاه مالک اشتر)
در حوزههای: حقوق فضا، منظومههای ماهوارهای، چالشهای حل مساله فضایی، طراحی و ساخت رباتهای فضایی، علوم و فناوری ساخت نانو ماهوارهها
راهیابی تیم دانشجویی «هویا» دانشگاه شریف به دور نهایی مسابقه بینالمللی «کیوبست» چین
مرحله نهایی مسابقه بینالمللی دانشجویی طراحی ماهواره مکعبی (کیوبست) با حضور تیمی از دانشگاه شریف در چین برگزار میشود و سازمان «اپسکو» پرتاب ماهواره تیم برتر را برعهده میگیرد.
سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلاری "آلفابت" و"ایرباس" برای توسعه موشک های کوچک
یک استارتاپ در حوزه فضا، یک روش هوشمندانه برای ارسال موشک به فضا طراحی کرده است و ماهوارههای کوچک را به فضا ارسال خواهد کرد.
تحول در ماموریتهای فضایی با نسل جدید ماهوارههای کوچک ناسا/ «دلینجر» راه را برای «ماهوارههای مکعبی» مطمئنتر هموار میکند
ماهواره دلینجر (Dellingr) که ابعاد یک جعبه کفش را دارد و در تاریخ 20 نوامبر از "ایستگاه فضایی بینالمللی" به مدار نزدیک زمین پرتاب شد، نه تنها برای انجام عملیات علمی بلکه برای نشان دادن امکان تولید ماهواره های مکعبی قدرتمند و قابل اطمینان با میزان شکست کمتر، طراحی میشود.
جایگاه ایران در صنعت ریزماهوارهها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران
به گفته منطقی، میتوان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجهای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن میتوان گرفت، چشمانداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش میرود که افراد میتوانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.
پرتاب رکوردساز 104 ماهواره با یک راکت توسط سازمان فضایی هند
ارسال موفقیتآمیز این ماموریت، سازمان تحقیقات فضایی هند را به نخستین سازمان فضایی در جهان تبدیل کرد که چنین تعداد بالایی از ماهواره را بصورت یک جا پرتاب میکند و از رکوردداران قبلی یعنی روسیه با 37 ماهواره و ناسا با 29 ماهواره جلو زد.
امضای قرارداد پرتاب نخستین ماهواره "واقعیت افزوده" به فضا
شرکت SpaceVR به تازگی قراردادی را برای پرتاب ماهواره واقعیت افزوده خود به ایستگاه فضایی بینالمللی در سال 2017 توسط یک موشک فالکون 9 امضا کرده است. شرکت SpaceVR قصد دارد این فناوری را به عنوان یک سرویس اشتراکی به فروش برساند که در آن، دارندگان تجهیزات سازگار با واقعیت افزوده میتوانند بر روی تصاویر ثبت شده توسط دوربینهای 360 درجه ماهواره Overview 1 زوم کنند.