برنامههای بلندپروازانه برای ساخت سکوی پرتاب و فرود روی ماه
ساخت سکوهای پرتاب و فرود روی ماه اولین گام برای باز کردن مسیرهای حملونقل سامانه خورشیدی به روی بشریت و رباتهای استخراجکننده منابع است.
رونمایی از دستکش فضایی پیشرفته «آژانس فضایی اروپا»
این دستکش فضایی شامل یک ابزار برای کنترل کردن سطحنوردها و پهپادها با حرکت دست است.
چالش «کاوش در جهنم» ناسا / جایزه ۱۵ هزار دلاری برای ساخت یک حسگر
ناسا بهتازگی یک فرصت عالی برای علاقهمندان به فضا ایجاد کرده است و طی آن از افراد خواسته است تا در طراحی تجهیزات سطحنورد سیاره زهره به آنها کمک کنند.
ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخستوزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد
هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شدهاند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.
مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه
فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطحنشین و ماهنورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل میشود که موفق به این کار شده است.
گرد و غبار مریخی، سطح «اینسایت» را پوشاند
پژوهشگران ناسا توانستند به تازگی و برای نخستین بار، اثر متقابل میان گرد و غبار و وزش باد در مریخ را اندازهگیری کنند تا بینشی جدید برای اکتشافات بعدی اینسایت ارائه دهند.
رونمایی تویوتا از طرح مفهومی ماهنورد آژانس کاوشهای هوافضای ژاپن (+تصاویر و ویدیو)
همکاری تویوتا و ژاکسا به ساخت کاوشگری منجر خواهد شد که قادر به اعزام فضانوردان به ماه بدون نیاز به لباس مخصوص است.
برنامهی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020
به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب میکنیم که دور این سیاره مدار میزند و روی آن فرود میآید.
ناسا به پروژه کاوشگری مریخنورد "فرصت" پایان داد
ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافتههای خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.
تصاویر فضایی برگزیده روزهای گذشته از نگاه «اسپیس»
بزرگترین سطح نورد خودران اروپا به نام "SherpaTT" در زمینی همانند مریخ در مراکش مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش توسط تیمی از مرکز نوآوری رباتیک "DFKI" آلمان انجام شد.