دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (UNOOSA)
دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (UNOOSA) که در شهر وین اتریش قرار دارد، در زمینه ترویج همکاریهای بینالمللی در حوزه اکتشاف و استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو و همچنین استفاده از علوم و فناوریهای فضایی برای توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی فعالیت میکند.
پایگاه سازمان ملل متحد برای ارائه اطلاعات فضایی بهمنظور مدیریت بلایا و واکنشهای اضطراری (UN-SPIDER)
این پایگاه در سال ۲۰۰۶ تحت نظر دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد آغاز به کار کرده و مسئولیت ارائه راهکارهای لازم برای رفع محدودیت کشورهای در حال توسعه در دستیابی به فناوریهای ویژه لازم در مدیریت بلایا و کاهش خطرات ناشی از آنها را بر عهده دارد.
رئیس مرکز ملی فضایی ایران: فضا را به زندگی روزمره مردم وارد میکنیم
منوچهر منطقی در خصوص مهمترین اولویتهای این مرکز در برنامه ۱۰ ساله دوم فضایی کشور، گفت: در آینده، فضا بخشی از زندگی مردم خواهد بود البته امروز هم جزیی از زندگی عادی مردم شده است و مرکز ملی فضایی قصد دارد مقوله فضا را وارد زندگی مردم و جامعه کند و از نگاه صرفا تخصصی و نظامی به آن بکاهد.
یافتن سرنخهایی از کاوشگری که 13 سال پیش به مریخ پرتاب شد
مریخنشین بیگل 2 در سال ۲۰۰۳ همراه با مدارگرد «مارس اکسپرس»، متعلق به آژانس فضانوردی اروپا (ESA)، راهی فضا شد اما دیگر هیچ اثری از آن یافت نشد و به یکی از رازهای عجیب تاریخ اکتشافات مریخ تبدیل شد.
استفاده از سامانهی «لیدار» به منظور شناسایی علائم حیات در مریخ
دانشمندان به تازگی از سیستم هواشناسی «لیدار» برای شناسایی احتمال وجود حیات روی سیاره مریخ استفاده میکنند. مرکز پرواز فضایی گودارد (Goddard) ناسا ابزار جدیدی برای این کار ابداع کرده است که به عنوان حس بویایی برای مریخنورد عمل میکند و از این طریق به محققان در کشف شواهدی از وجود حیات در مریخ کمک میکنند.
مریخنشین اروپایی «شیاپارلی» به دلیل یک باگ کامپیوتری سقوط کرده است
«آندرا اکومازو»، مدیر ماموریتهای سیارهای آژانس فضایی اروپا، میگوید که تمام اینها نشانگر این موضوع هستند که اشکال پیشآمده، نرمافزاری است. تیم پروژهی اگزومارس میخواهد تا فرود شیاپارلی را بازسازی کند تا مشکل اصلی را در بیاورند.
گزارش تصویری از هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران، 1395
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران از تاریخ 4 تا 7 آبان 1395 در محل جدید سایت نمایشگاهی برج میلاد در حال برگزاری است.
این نمایشگاه به همت بخش خصوصی کشور و بدون حمایت بخش دولتی برگزار شده است.
رونمایی از 10 محصول جدید درهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وفضایی ایران
همزمان با برگزاری 3 روزه هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران از 10 محصول جدید صنعت هوایی ایران در سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران رونمایی می شود. در خلال برپایی این نمایشگاه بین المللی که امروز سه شنبه افتتاح شد، برای نخستین بار محصولاتی از جمله اولین پهپاد گشت دریایی آب نشین و اولین پهپاد عمودپرواز کلاس سنگین جهت حمل بار عرضه و قرار است هر روز از یکی از این محصولات رونمایی شود.
هفتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران: نمایشگاهی بدون حمایت بخش دولتی
سالاری با بیان اینکه در چند سال اخیر با کمک 250 شرکت بخش خصوصی توانستهایم بیش از 10 هزار اشتغال برتر ایجاد کنیم، گفت: امیدواریم با برنامه هایی که اتحادیه از یک سال گذشته شروع کرده است به زودی شاهد ظهور 700 شرکت هوایی و فضایی کشور باشیم.
محل جدید برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران؛ آبان 1395
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 4 تا 7 آبان 1395 در محل جدید سایت نمایشگاهی برج میلاد برگزار میگردد. پیش از این قرار بود این نمایشگاه در محل فرودگاه بینالمللی امام خمینی برگزار گردد، اما به دلیل عدم آمادگی زیرساختهای لازم جهت برگزاری نمایشگاه در این فرودگاه، محل نمایشگاه به سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران منتقل گردیده است.