ورود نسل پنجم جنگندهها به ارتشهای جهان
کشورهای گوناگونی در تلاش هستند تا با ادامه به روزرسانی نیروی هوایی خود، از نسل جدیدی از جنگنده ها استفاده کنند که می توان از عنوان «نسل پنجم» برای آن استفاده کرد.
ایالات متحده که نیروی هوایی آن در زمره پیشرفته ترین کشورهای جهان قرار دارد ساخت و توسعه نسل جدیدی از جنگنده های فوق مدرن موسوم به F-۳۵ Lightning II را دنبال می کند. اطلاعات چندانی درباره این فناوری فوق پیشرفته نظامی در دست نیست اما گفته می شود از نسل جدید سیستمهای هوشمند و تهاجمی بهره می برد.
جزئیات پروژه جدید صنعت هوایی/ مذاکره برای تولید هواپیمای پهنپیکر در ایران
نایب رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران از مذاکره با شرکتهای مطرح هواپیمایی دنیا برای حضور در ایران و همکاری مشترک در جهت راه اندازی مرکز تعمیر و نگهداری قطعات هواپیمایی خبر داد.
قاسمی گفت: توافقات انتقال تکنولوژی با شرکتهای هواپیمایی مطرح آماده است و با انجام کامل توافقات و رفع تحریم ها، ورود شرکتهای خارجی به ایران در بحث تولید و تامین قطعات با هدف انتقال تکنولوژی عملیاتی می شود.
نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار ایران در موزه علوم و فناوری
موزه علوم و فناوری نخستین فضاپیمای سرنشین دار ایرانی را به نمایش می گذارد. این برنامه که با همکاری پژوهشگاه هوافضا برگزار می شود، علاوه بر نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار کشور، تصاویری از کاوشگرهای ایرانی را نیز در معرض دید عموم قرار می دهد.
آشنایی با هواپیماهای نظامی جهان - آمریکا
نویسنده: یعقوب اصلانی، علی اصلانی
ناشر: انتشارات اندیشگاه فناوریهای نوین
سال چاپ: تابستان 94
صفحات: 386 صفحه
سایر مشخصات: قطع A4 - چاپ نفیس گلاسه تمام رنگی جلد گالینگور
ساخت قدرتمندترین راکت فضایی جهان
بدون شک مهمترین برنامه این روزهای آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) پروژه اعزام فضانورد به ماه و مریخ است و حالا یکی از مهمترین چالشهای فراروی مهندسان این پروژه یعنی تکمیل طراحی سیستم پرتابه فضایی (SLS) برطرف شده است.
نخستین هواپیمای خورشیدی-برقی که عرض آلپ را پیمود
شرکت آلمانی PC-Aero اعلام کرده هواپیمای Elektra One Solar آن نخستین هواپیمای الکتریکی-خورشیدی است که عرض آلپ را به صورت رفت و برگشت پیموده است.
بر پایهی ادعای شرکت آلمانی، این هواپیمای تکسرنشینه فوقسبک، روز 25 ژوئن (چهارم تیر) از شهر اونتروسن این کشور برخاست، مرتفعترین کوه اتریش یعنی Grossglockner را پیمود و در شهر لیینتس اتریش فرود آمد. این پرواز دو ساعت و نیم به طول انجامید.
نوعی میله فولادی، عامل انفجار موشک فضایی فالکون 9 اسپیسایکس در راه فضا
پژوهشهای اولیه نشان داده که نقص فنی در نوعی میله فولادی به طول 60.96 و عرض 2.54 سانتیمتر، عامل انفجار موشک فالکون 9 متعلق به شرکت اسپیسایکس در اوایل تیرماه بود.