سریعترین هواپیمای جهان چگونه سر از موزه درآورد؟

از SR-۷۱ Blackbird  به عنوان سریعترین هواپیمای تاریخ یاد می شود که به طرز مرموزی برای همیشه راهی موزه شد. گفته می شود بالا بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این هواپیما علت اصلی زمین‌گیر شدن آن بوده است.

ورود شرکت هوندا به ساخت هواپیماهای جت شخصی

غول خودرو و موتورسیکلت سازی شرق آسیا حالا هواپیما هم می سازد. ورود رسمی هوندا به دنیای هواپیماسازی دو هفته پس از دریافت تأییدیه های لازم از سازمان فدرال هوانوردی آمریکا صورت گرفت.

آرکابورد؛ نخستین هاوربورد واقعی (+عکس)

سال‌هاست که هر دفعه با یک نمونه مفهومی از اسکیت‌‌های بدون چرخ معلق در هوا یا همان هاوربورد روبه‌رو می‌شویم اما این بار شرکت هوافضای «آرکا» نمونه واقعی از این وسیله علمی-تخیلی را طراحی کرده است.

تحول در صنعت هوافضا با یک ماده جدید

دانشمندان کلاس جدیدی از مواد را با استفاده از فناوری نانو ساخته اند که طیف گسترده ای از صنایع، از هوافضا گرفته تا خودروسازی و زیست پزشکی را متحول خواهد کرد.

شیوه‌ای نوین به منظور جلوگیری از یخ زدن بال هواپیما ارائه شد

یکی از معضلات هواپیما یخ‌زدگی بال است که مقابله با آن در سیستم­‌های مرسوم، عموماً بر پایه گرفتن هوای گرم از موتور است که این روش باعث افت توان موتور، افزایش مصرف سوخت و اتلاف قابل توجه انرژي می‌شود.

ماموریت بزرگ کاوشگر مریخ اینسایت (InSight) به تعویق افتاد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد که راه‌اندازی ماموریت کاوشگر "اکتشاف داخلی با استفاده از تحقیقات سنجش لرزه‌ای و انتقال حرارت" (InSight) که برای ماه مارس سال آینده برنامه‌ریزی شده بود، با توجه به نشت مداوم محفظه خلاء آن به تعویق افتاد.

اختصاص تجهیزات هوایی روسیه به ایران

وزیر تجارت و صنعت روسیه با اشاره به صنعت هوایی، هلیکوپترسازی، لوکوموتیوسازی، خودروسازی و انرژی به عنوان زمینه‌های مشترک همکاری و سرمایه‌گذاری روسیه در ایران گفت: در صورت آمادگی طرف ایرانی می توانیم تجهیزات حوزه هوایی را در اختیار شرکت‌های هواپیمایی ایران قرار دهیم و به صورت مشترک درخصوص مواردی که مانع توسعه مناسبات می‌شوند به راه‌حل پایدار برسیم.

ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 2، آذر 94

در اين شماره همچنين مطالبي همچون سفينه هاي عجيب ناسا، تغيير و تحولات سازمان فضايي روسيه، تلاش براي يافتن حيات در مريخ، مخابرات ماهواره اي نظامي و گزارش اختصاصي از نمايشگاه هوافضاي دبي منتشر شده است.

سوخوی مسافربری روسیه به تهران رسید

نمایشگاه تجاری و صنعتی روسیه و ایران با عنوان «گفتمان تجاری و صنعتی روسیه و ایران» امروز (دوشنبه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار می کند؛ در این نمایشگاه، هواپیماهای مسافری سوخوی سوپرجت 100 و مدل تجاری آن نمایش داده می شود.

ماهواره چینی در جستجوی یافتن معمای ماده تاریک

فناوری جدید علوم فضایی چین که در میان مردم این کشور با نام اختصاری «پادشاه میمون» شناخته می شود بخشی از یک تلاش همه جانبه و مشارکتی میان آکادمی علوم این کشور و چندین انستیتو علمی و دانشگاههای ایتالیا از جمله دانشگاه جنوای این کشور محسوب می شود.

روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030

سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشین‌دار دائمی در ماه است که ماژول‌های آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.

تور پرواز با جنگنده میگ-29 روسیه / 12.5 هزار دلار برای 25 دقیقه پرواز

یک شرکت هوافضای روسی با همکاری یک آژانس گردشگری سوئیس تور گران‌قیمت پرواز با جنگنده میگ-۲۹ را برای علاقه‌مندان فناوری‌های نظامی راه‌اندازی کرده است.

آینده کره خاکی در گفتگو با کارشناسان

زمانی که اولین فضانوردان جرات رفتن به ماه را پیدا کردند از آنجا نگاهی به زمین انداختند و زیبایی این سیاره هستی بخش را دریافتند. در چند دهه اخیر ماهواره های بسیاری برای مشاهده زمین به فضا فرستاده شده اند. ماهواره ای که می توانند نگاهی نو و دقیق و همراه با مشخصات جدیدی درباره زمین به ما بدهند.

راکت فالکون 9 دوباره به فضا می رود

شرکت فناوری های اکتشاف فضایی، اسپیس ایکس، پس از یک وقفه طولانی در پروازهای فضایی، قصد دارد 19 دسامبر (28 آذر) راکت دیگری از فالکون 9 خود را دوباره به فضا بفرستد.

چین یک ماهواره ارتباطی را توسط ماهواره‌بر لانگ‌مارچ به فضا پرتاب کرد

چین که از عقب ماندن در زمینه فناوری های فضایی شکایت دارد، برنامه فضایی پرهزینه اش را نماد ظهور خود در بین قدرت های جهان تلقی می کند و به همین خاطر سال گذشته ده‌ها ماهواره را به فضا فرستاد.

ماهواره نظامی روسیه پس از عملیات ناموفق قرارگیری در مدار، در جو زمین سوخت

ماهواره نظامی روسی «کانوپوس-اس.تی» که روز پنجم ماه دسامبر جاری پرتاب شده ولی از پایه موشک ماهواره بر سایوز جدا نشده بود، با ورود به جو زمین آتش گرفت و بطور کامل سوخت.

نمونه اولیه پهپادهای ویژه تحویل کالاها

شرکت آمازون ویدئویی از پهپادهای هیبریدی مخصوص تحویل کالا را منتشر کرده که چگونه یک پهپاد قادر به تحویل بسته ها و سفارشات مشتریان خود است. پهپادها حاوی یک بسته کوچک هستند و مانند هلیکوپترها از زمین بلند شده و به پرواز درمی آیند تا بتوانند بسته مشتری را به مقصد برسانند.

شرکت هواپیمایی «آنا نیپون ایرویز» از سوخت جلبکی استفاده خواهد کرد

شرکت هواپیمایی ژاپنی «آنا نیپون ایرویز» برای کاهش انتشار گاز آلاینده دی اکسیدکربن استفاده از سوخت جلبکی به عنوان سوخت جایگزین را در دستور کار خود قرار می دهد. براساس گزارش‌ها این طرح تا پنج سال آینده قابلیت اجرا خواهد داشت و پیش بینی می شود انتشار گاز دی اکسیدکربن توسط هواپیماهای این کمپانی بیست درصد کاهش یابد.

آزمایش خودرو ناسا برای کاوش در مریخ

ناسا خودرویی را آزمایش می کند که به احتمال فراوان مسافران مریخ سوار بر آن به گشت و گذار در این سیاره خواهند پرداخت. این خودرو مجهز به ۱۲ چرخ در دو دست شش تایی است و جالب اینکه هر جفت از این چرخ‌ها قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را نیز دارند.

هدست‌های واقعیت افزوده مهمان تازه ایستگاه فضایی بین‌المللی

به عقیده ناسا، هدست‌هایی همچون هولولنزهای مایکروسافت کاربرد فراوانی در سفرهای آتی به مریخ خواهند داشت، جایی که فضانوردان به استقلال بیشتری در تصمیم گیری‌ها نیاز دارند.

تولید موتور تامین‌کننده برق زمینی هواپیما در ایران

موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

رهیاب لیسا؛ دانشمندان به دنبال شناخت و تحلیل امواج گرانشی

از سکوی پرتاب پایگاه فضایی اروپا در جزیره گویان فرانسه، موشک «وگا» به فضا پرتاب خواهد شد. او حامل رهیاب لیسا است که ماموریتش، مطالعه امواج گرانشی است. این اولین گام از تحقیقاتی است که قرار است سالها به طول بینجامد و اگر همه چیز بخوبی پیش برود و امواج گرانشی شناسایی و جداسازی شوند، فصل جدیدی در تاریخ اخترفیزیک نوشته خواهد شد.

امضای بحث برانگیز اوباما؛ حق استخراج از فضا «قانون» شد

با امضای قانون بحث برانگیز استخراج از سیارک‌ها و حق استفاده از آنها توسط شرکت‌های خصوصی از سوی رئیس جمهور آمریکا، دور تازه‌ای از اکتشافات فضایی آغاز می‌شود. گفته می شود این قانون با هدف تشویق بخش خصوصی به حضور در برنامه‌های مربوط به اکتشافات فضایی ارایه شده است.

نمای داخلی هواپیمای ایلیوشین پوتین

تصاویر زیر مربوط به فضای بیرونی و داخلی هواپیمای ویژه‌ی ریاست جمهوری روسیه است. این هواپیما یک فروند ایلیوشین 300-96 است.

ناسا بالگرد ویژه مریخ می‌سازد

ناسا از طرح اولیه بالگردی رونمایی کرده که شاید در آینده در آسمان مریخ به پرواز درآید. برنامه‌ریزی ناسا به این ترتیب است که بالگرد همواره پیش روی مریخ‌نورد در پرواز باشد تا مسیرهای مختلف را ارزیابی و از این طریق اطلاعات ارزشمندی در اختیار مریخ‌نوردها بگذارد.

انتخاب ماهواره جدید برای رصد پوشش گیاهی زمین

آژانس فضایی اروپا به طور رسمی "فلورسنس اکسپلورر" (FLEX) را به عنوان هشتمین ماهواره جستجوگر زمین انتخاب کرد. این ماموریت، پوشش گیاهی سطح زمین را مورد بررسی قرار داده و اطلاعات مربوط به سلامت سیاره را در زمانی که رشد جمعیت، فشار مضاعفی بر تولید مواد غذایی ایجاد می‌کند، جمع‌آوری خواهد کرد.

صادرات محصولات دانش بنیان فضایی ایران با برند «امید صهفا»

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران با اشاره به رونمایی از نام تجاری «امید صهفا» در ششمین نمایشگاه توانمندی های صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: از این پس محصولات دانش بنیان فضایی ایران با این برند به بازارهای بین المللی عرضه می شود.

ماهواره سنجش از دور چین در مدار زمین قرار گرفت

چین روز جمعه یکی دیگر از ماهواره های سنجش از راه دور ساخت خود را در چارچوب گسترش فعالیت‌های فضایی‌اش به فضا فرستاد تا بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده در مدار کره زمین قرار بگیرد. چینی‌ها با پرتاب‌های پی در پی ماهواره به فضا به دنبال ثبت رکوردهای جدید در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه های علمی هستند.

اطلاعات ماهواره‌ها درباره تغییرات آب و هوایی زمین در سال ۲۰۱۵

فناوری‌های فضایی توان ما در جمع آوری داده و پارامترهای بسیار متنوع سیاره مان را افزایش داده است. پرتاب ماهواره‌های نگهبان-۱ آژانس فضایی اروپا و ماهواره‌های قبلی ERS و Envisat آژانس فضای اروپا برای مشاهده زمین، به دانشمندان امکان داده است از نقاط دورافتاده و غیر قابل دسترس زمین داده و خبر بگیرند.

وزیر صنعت از تدوین برنامه راهبردی ۱۰ ساله برای توسعه صنایع هوایی خبر داد

نعمت‌زاده تهیه اسناد 10 ساله استراتژیک راهبردی برای صنایع دریایی و خودرو را از جمله این اسناد نام برد و خاطرنشان کرد: برای توسعه صنایع هوایی کشور درصدد هستیم تا نقشه راهبردی 10 ساله تدوین کنیم که برای این امر کارگروهی ایجاد می‌شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری