تیمهای برتر مسابقه «چالش طراحی منظومه ماهوارهای» معرفی شدند
مسابقه طراحی منظومه ماهوارهای با برگزاری مراسم اختتامیه به صورت وبینار در روزهای چهارشنبه 21 و پنجشنبه 22 خرداد 99، به کار خود پایان داد.
راهیابی تیم دانشجویی «هویا» دانشگاه شریف به دور نهایی مسابقه بینالمللی «کیوبست» چین
مرحله نهایی مسابقه بینالمللی دانشجویی طراحی ماهواره مکعبی (کیوبست) با حضور تیمی از دانشگاه شریف در چین برگزار میشود و سازمان «اپسکو» پرتاب ماهواره تیم برتر را برعهده میگیرد.
خودرو پرنده ایرانی: گفتگو با تیم «شدکس»، برنده مسابقات AIAA
ماجرای تشکیل تیم شدکس به چندماه قبل از مسابقات بینالمللی هوانوردی و فضانوردی آمریکا برمیگردد.
طراح ایرانی برنده مسابقه طراحی لوگوی انستیتوی اختر زیستشناسی اروپا
اداره ملی هوانوردی و فضای آمریکا، ناسا، با ایجاد انیستیتو استروبایولوژی در مرکز پژوهشی ایمز (Ames)، این رشته را برای نخستین بار در می ۱۹۹۸ بنیانگذاری کرد.
دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «شدکس» دانشگاه شریف
همچنین مينا فتحي از دانشجویان دانشکدهی مهندسی هوافضا که به صورت انفرادي در این مسابقات شركت كرده بود، موفق به کسب مقام اول در بخش مسابقات Undergraduate Individual Aircraft Design شد.
دستیابی به جایگاه نخست جهان در مسابقات AIAA توسط تیم «فراس» دانشگاه شریف
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برای نخستین بار به عنوان یک تیم ایرانی موفق به کسب مقام نخست مسابقات بینالمللی انجمن هوانوردی و فضانوردی آمریکا AIAA، شاخه طراحی موتورهای توربین گاز هوایی شدند.
تیمهای برگزیده یازدهمین دوره «مسابقات ملی هوافضا» دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند
این دوره از مسابقات با حضور 800 شرکتکننده برگزار شد.
نمونه پروازی «ماهواره مکعب ایرانی» ساخته میشود
«ساخت ماهواره مکعب ایرانی ابتدا به عنوان یک مسابقه دانشجویی درنظر گرفته شد اما قرار است پس از طراحی و ساخت نمونه مهندسی این ماهواره توسط دانشگاهها، یک نمونه پروازی از این ماهواره نیز ساخته شود».
مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینهساز همکاریهای بینالمللی
این مسابقه به لحاظ همکاری بینالمللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاهها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت میکنند نیز حائز اهمیت است.
گزارش تصویری از بازگشت سه فضانورد ایستگاه فضایی به زمین
یوری مالنچنکو روسی، تیموتی کوپرا از آمریکا و تیموتی پیک مامور آژانس فضایی اروپا با همراهی ماموران امدادی از محفظه سایوز تی ام ای 19 در 147 کیلومتری شهر ژزکازگان استان کاراگاندی قزاقستان خارج شدند.