دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیتهای ترویجی صنعت هوایی کشور است
منطقی برگزاری جزیرهای مسابقات و جشنوارهها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینههای مالی و انسانی در دانشگاههای کشور عنوان کرد.
برگزاری اولین مجمع عمومی شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی (منظومه)
شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی یا «منظومه» با برگزاری اولین جلسه مجمع عمومی خود در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۹۶ رسما آغاز به کار کرد. هدف از تشکیل این شبکه، ایجاد همافزایی مابین گروههای دانشجویی و فعالین حقیقی و حقوقی حوزههای مختلف هوافضا عنوان شده است.
قرارداد همکاریهای جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژههای پژوهشی و فناوری در سال 96
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.
کاربردی شدن پژوهشها و فناوریهای فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیههای پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد
با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.
رویداد فانوس؛ چالش طراحی موتور توربینی، 1395
نخستین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت سمت (ساخت موتورهای توربینی)، پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، معاونت علمی ریاست جمهوری و ... در مردادماه 1395 برگزار می گردد.
کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395
کنفرانس بینالمللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سختافزار، الگوریتمها و روشها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشهبرداری) میباشد.
چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395
مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانشآموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفهای) برگزار میگردد و ثبتنام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.
تولید موتور تامینکننده برق زمینی هواپیما در ایران
موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.
چهارمین دوره مسابقات شریف کاپ برگزار شد
چهارمین دوره مسابقات آزاد رباتیک دانشگاه صنعتی شریف در دو رده دانش آموزی و دانشجویی طی روزهای یکم تا سوم مهر در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
توسعه روش جدید مسیریابی خودکار پهپادها توسط پژوهشگران داخلی
پرندههای هدایت پذیر از راه دور یا همان پهپادها، امروزه از وسیله پرنده بدون سرنشین معمولی که با یک کنترل از راه دور ساده هدایت میشوند فراتر رفته و مجهز به سامانههای هدایت پیشرفتهای شدهاند که با استفاده از جی پی اس، پهپاد را مکانیابی کرده و با کمک خلبان خودکار آنها را هدایت میکنند.