ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی
معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.
نخستین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها، مرداد 1395
نخستین دورهی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد در مرداد ماه 1395 با حضور 38 تیم از سراسر کشور برگزار خواهد شد.
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، مهر 95
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، در تاریخ 16 مهر 1395 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میگردد.
خریداران هواپیماهای شخصی ایرانی تسهیلات میگیرند
هدف از توسعه هوانوردی عمومی هواپیمای فوق سبک اسپورت، خیلی سبک و سبک هستند که جز هواپیمای ۲، ۴ و ۶ نفره به شمار می روند.
انجمن علمي هوافضا در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد
در اسفند ماه 1392، انجمن علمي هوافضا در دانشکدهی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد پایهگذاری شد و در تاريخ 28 اردیبهشت 1394 نخستین نشست مجمع عمومي تشكيل شد و پس از برگزاري انتخابات، نخستين شوراي مركزي انجمن علمي هوافضا برگزیده شدند.
سخنرانی علمی: چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)
سخنرانی علمی با موضوع «چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانیهای علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار میشود.
رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، دکتر منوچهر منطقی را به عنوان «رییس مرکز ملی فضایی» منصوب کرد. دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری را در کارنامه فعالیت خود دارد.
طرح کلان اعزام انسان به فضا از حمایت جدی مالی برخوردار نیست
قائممقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: طرح کلان اعزام انسان به فضا نیز مانند طرحهای کلان دیگر از عدم حمایت جدی در بحث مالی رنج میبرد. منصور کبگانیان در رابطه با طرح اعزام انسان به فضا گفت: این طرح از مصوبات قطعی نقشه جامع علمی کشور است و جزو اهداف مصوب در نقشه به شمار میرود که دلایل زیادی نیز برای تصویب آن وجود داشت.
نخستین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی
برای نخستین بار طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی، از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا خواهد شد.
رتبه ایران در تولیدات علمی هوافضای جهان
بر پایهی دادههای پایگاه استنادی سایمگو در سال 2014 تا به امروز، تولیدات علمی حوزه مهندسی هوافضا، 21 هزار و 577 مدرک است که چین با 29 درصد، امریکا با 25 درصد، آلمان با 4 درصد، انگلستان و ایتالیا هرکدام با 3 درصد، به ترتیب بیشترین تولیدات علمی را در حوزه مهندسی هوافضا به خود اختصاص دادهاند.