مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینهساز همکاریهای بینالمللی
این مسابقه به لحاظ همکاری بینالمللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاهها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت میکنند نیز حائز اهمیت است.
تاسیس اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی
«اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی» در تاریخ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۶ با حضور نمایندگان انجمن های علمی کشور تاسیس شد. نخستین مجمع اتحادیه به میزبانی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.
جایگاه ایران در صنعت ریزماهوارهها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران
به گفته منطقی، میتوان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجهای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن میتوان گرفت، چشمانداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش میرود که افراد میتوانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.
ششمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، بهمن 96
ششمین دورهی مسابقات ملی کنست ایران به همت پژوهشگاه هوافضا، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نظارت مرکز ملی فضایی ایران در بهمنماه 96 برگزار میشود.
نخستین ماهواره غنا وارد مدار زمین شد
این ماهواره مکعبی کوچک که تنها یک کیلوگرم وزن دارد، حاصل پروژهای دو ساله است که 40 هزار پوند هزینه داشته است و برای رصد خطوط ساحلی غنا و آغاز ماجراجوییهای فضایی این کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
بهمن 95؛ رقابت پایانی در پنجمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
مسابقات کن ست، سال گذشته به خاطر تغییرات ساختاری و مدیریتی و جابجایی از سازمان فضایی به وزارت علوم، دچار وقفه و برگزار نشد ولی امسال بعد از بزرگداشت روز ملی فضا (14 بهمن ماه 95) در نیمه دوم بهمن شاهد برگزاری رقابتهای نهایی این مسابقات خواهیم بود و برترینها نیز اوایل اسفند معرفی خواهند شد.
ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95
«ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار میگردد.
ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی
معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.
پرتاب ماهوارههای دانشجویی از سوی سازمان «اپسکو»
رییس سازمان فضایی ایران با تاکید بر برگزاری مسابقه دانشجویی ماهواره مکعبی در کشورهای عضو اپسکو گفت: برندگان ملی این مسابقات میتوانند به سازمان اپسکو معرفی شوند و این سازمان نیز با هزینههای پایین به پرتاب ماهوارههای دانشجویی اقدام کند.
نخستین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها، مرداد 1395
نخستین دورهی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد در مرداد ماه 1395 با حضور 38 تیم از سراسر کشور برگزار خواهد شد.