گرد و غبار مریخی، سطح «اینسایت» را پوشاند
پژوهشگران ناسا توانستند به تازگی و برای نخستین بار، اثر متقابل میان گرد و غبار و وزش باد در مریخ را اندازهگیری کنند تا بینشی جدید برای اکتشافات بعدی اینسایت ارائه دهند.
دومین دوره مقررات هوایی و الزامات پرواز پهپاد با مجوز سازمان هواپیمایی کشور در استان خراسان، ادریبهشت 98
این دوره در 14 اردیبهشت 98 در مشهد برگزار میشود.
ارتقای بانک اطلاعاتی حوزه تجاری صنعت هوایی کشور طی امسال
این بانک اطلاعاتی شامل اطلاعات شرکتهای فعال در صنعت هوایی، محصولات و خدمات پیشرفته موجود در این صنعت میشود.
برنامهی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020
به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب میکنیم که دور این سیاره مدار میزند و روی آن فرود میآید.
همهچیز درباره مأموریت «اگزومارس» اروپا و مریخنورد «برونو»
اگزومارس ماموریت اخترزیستشناسی است که توسط آژانس فضایی اروپا و روسیه بهطور مشترک انجام میشود. هدف این ماموریت جستجوی نشانههای حیات، روی سطح مریخ است. مدارگرد ردیاب گاز بخش اول اگزومارس است در سال ۲۰۱۶ میلادی به فضا پرتاب شد.
نخستین نمایشگاه فرصتهای طراحی و ساخت قطعات صنعت هوانوردی در فرودگاه مهرآباد در حال برگزاری است
نخستین نمایشگاه «فرصت های طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت هوانوردی» در دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در حال برگزاری است (۱ و ۲ مرداد ماه ۹۷).
فهرست هواپیماهای سبک و فوق سبک کشور (+فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی)
فهرستی از هواپیماهای فوق سبک و سبک فعال در کشور به همراه فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی به همت گروه گسترش هوانوردی عمومی ستاد هوایی و هوانوردی گردآوری شده است.
ناسا در صدد ارسال مریخکوپتر به فضا
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده است که برای نخستین بار هلیکوپتری را در آسمان مریخ به پرواز درخواهد آورد.
کاوشگر اینسایت (InSight) راهی مریخ شد
دانشمندان امیدوارند با اطلاعاتی که اینسایت از مریخ میفرستد، بتوانند بخشی از راز شکلگیری این سیاره چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ساله را کشف کنند. سیارهای که از دیرباز انسانها به حیات در آن اعتقاد داشتند.
ساخت نخستین آزمایشگر بومی «ارابه فرود» هواپیماهای ایرباس 320
نخستین آزمایشگر بومی «ارابه فرود» هواپیماهای ایرباس 320 به دست پژوهشگران صنعت هوایی کشور طراحی و ساخته شد. اکنون هما این توانایی را دارد که تست ارابه های فرود ناوگان ایرباس 320 خود و دیگر شرکت های هواپیمایی داخلی را به طور کامل انجام دهد.