شناختهشدهترین پهپادهای نظامی
هواپیماهای بیسرنشین بهخاطر پرواز طولانی و بیسروصدا در ارتفاع بالا استفادههای زیادی یافتهاند. با پیشرفتهترین هواپیماهای بیسرنشین که هماکنون یا (در آینده نزدیک) عملیاتی شدهاند، آشنا شوید.
طراحي موشكهاي بالستيك و سيستمهاي حامل ماهواره
نویسندگان: اسماعيل اسماعيلي طاهري
شمار صفحات: 306
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1388)
قطع: وزیری
تخصيص قابليت اطمينان
نویسندگان: دكتر مهدي كرباسيان، مهندس محمدمهدي قوچاني
شمار صفحات: 144
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
مهندسي فرودگاه
نویسندگان: حامد نیرومند
شمار صفحات: 80
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1389)
قطع: وزیری
جو زمين و اثرات آن بر امواج الكترومغناطيس
نویسندگان: دكتر اصغر ابراهيمي، مهندس نسيم محمديان، مهندس عاطفه سهرابي، مهندس شاپور كرامت
شمار صفحات: 184
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
سیستمهای سوخترسانی هواپیما
نویسندگان: فرشید بزمی، مهدی ثقفی
شمار صفحات: 152
ناشر: چرتکه (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
پاکترین هواپیمای جهان وارد خطوط هوایی شد
زیستیترین هواپیمای جهان که از فیبرهای کربنی ساخته شده است سرانجام پس از سه سال تاخیر رسماً وارد خطوط هوایی دنیا شد.
شرکت هواپیمایی Nippon Airways که 55 فروند هواپیمای مسافری B787 Dreamliner محصول شرکت بوئینگ را سفارش داده است رسماً این هواپیما را وارد خطوط هوایی خود کرد تا به این ترتیب، این هواپیمای آینده پس از 7 سال کار فعالیت خود را آغاز کند.
این هواپیما که میتواند تحولی در تاریخ پروازهای مسافری ایجاد کند، از موتورهای پیشرفته شرکتهای "رولز رویس" و "جنرال الکتریک" استفاده میکند. منبع: هیتنا
یازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران
دانشکدهی مهندسی هوافضای دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری در راستای رشد و ارتقای هوافضای کشور، یازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران را به همراه نمایشگاههای تخصصی و کارگاههای آموزشی در تاریخ دوم تا چهارم اسفند ماه ۱۳۹۰ برگزار مینماید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی کنفرانس به نشانی http://aero2012.ias.ir/2 مراجعه نمایید.
یازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران
دانشکدهی مهندسی هوافضای دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری در راستای رشد و ارتقای هوافضای کشور، یازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران را در اسفند ماه ۱۳۹۰ برگزار مینماید.
دانشمند ایرانی، مدير اکتشافات منظومه خورشیدی ناسا
دكتر فيروز نادري، دانشمند ايراني سازمان هوافضای آمريكا، ناسا، به مديريت اکتشافات منظومه خورشیدی مرکز اکتشافات روباتيک ناسا منصوب شد. وي در سمت جديد خود بر تمام ماموريتهاي اكتشافي روباتيك در حال اجرا مانند کاسيني در پیرامون زحل و داون، مأموريت اکتشافي سيارک وستا و همچنين ماموريتهاي آتي JPL مانند جونو به مقصد مشتري و گريل به مقصد ماه نظارت خواهد کرد.
دومین دوره مسابقات دانش آموزي طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف
دومین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی در بخش دانشآموزی به همت قطب علمی سامانههای هوافضایی دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف در مهر ماه ۱۳۹۰ برگزار می شود.
انجمن احتراق ایران
انجمن احتراق ایران یک مجموعه علمی - فرهنگی، غیرسیاسی و غیرتجاری است. مجوز فعالیت انجمن احتراق ایران در اسفند ماه ۱۳۷۹ در کمیسیون انجمنهای علمی وزارت علوم، تحقیقات فناوری صادر گردید.
انجمن هوافضای ایران
انجمن هوافضای ایران انجمنی است که در زمینههای علمی، پژوهشی، تخصصی و فنی هوافضا در موضوعات مهندسی، تعمیر و نگهداری عملیاتی، حقوق، هوانوردی و فضانوردی برای اهداف صلحجویانه فعالیت میکند.
پرتاب ماهوارهی ایرانی رصد
ماهوارهی ایرانی رصد در روز چهارشنبه 25 خرداد ماه همزمان با سالروز ولادت فرخندهی حضرت علي (ع) با موفقيت به فضا پرتاب شد و در مدار زمين قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، رويکرد بنیادین در تعريف و اجراي اين پروژه، دستيابي به يک ماهوارهی عملياتي، مبتني بر ظرفيتها و تواناییهای بومي در حوزهی ماهواره و ماهوارهبر، با در نظر گرفتن محدوديتهاي هزينه و زمان بوده است.
ناسا ماهوارهای برای رصد اقیانوس به فضا پرتاب کرد
سازمان فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد: این سازمان روز جمعه ماهوارهای برای رصد سطوح نمک در سطح اقیانوسهای جهان و اندازهگیری چگونگی ارتباط تغییرات در شوری آب با شرایط آب و هوایی آینده به فضا پرتاب کرد.
فضاپیمای Aquarius/SAC-D ساعت 7:20 دقیقه صبح (ساعت 14:20 دقیقه به وقت گرینویچ) از پایگاه نیروی هوایی "واندنبرگ" در کالیفرنیا پرتاب شد. هدف از پرتاب این ابزار علمی در حال چرخش این است که در هفت روز از محل قرار گیری خود که در 408 مایلی بالای سطح زمین است از کل اقیانوس باز نقشهبرداری کند. منبع: هیتنا
رویای من برای ستارگان (کتاب زندگینامهی انوشه انصاری)
نویسنده: انوشه انصاری؛ هومر هیکام
مترجم: احسان اشرفی
ناشر: مترجم
تاریخ چاپ: 1390
سوخت هواپیما چیست و انواع آن کدام است؟ (+کد سوخت)
سوخت هواپیما و هوانوردی باید دارای برخی ویژگیهای خاص باشد که با محیطی که در آن مصرف میشود سازگار باشد و برای اطمینان از عملیات پروازی ایمن تولید شود.
برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی هوافضا
واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعهی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعهی دانش روز هوافضا در جامعهی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی به کمک اساتید برجستهی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.
چهارمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
چهارمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در آبان و بهمن ۱۳۹۰ دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. مسابقات دانشآموزی در آبان ماه و مسابقات دانشجویی در بهمن ۱۳۹۰ برگزار خواهد شد.
همکاری بمباردیر و CAE از دبی تا مکزیکوسیتی!
CAE و بمباردیر در مقر پیمان تجارت هوایی اروپا اعلام کردند قصد دارند روابط خود را گسترش دهند. بمباردیر، CAE را برای امتیاز آموزش هواپیمای Challenger 605 در دبی برگزیده است.
به گزارش هیتنا و به نقل از asd نیوز این شرکت ظرفیتهای آموزش خلبان هواپیمای Challenger 605 و تعمیر و نگهداری آن را نیز در دبی افزایش داده است. امارات متحده عربی همچنین آموزش مربوط به هواپیمای Learjet 45 را در بهار 2012 در تولوکا در نزدیکی مکزیکوسیتی آغاز خواهد کرد. پیش از آغاز امسال نیز آموزش هواپیماهای جت Challenger 300 و Challenger 604در مرکز آموزشهای CAE در آمستردام هلند انجام شد.
نخستین همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر
دانشكده مهندسي هوافضاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با حمايت سازمان صنايع هوافضا در راستاي رشد و ارتقاي فعاليتهاي هوافضايي كشور به ويژه در پرتاب ماهواره، اولين همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر را در آبان ماه ۱۳۹۰برگزار مي نمايد.
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران
این دانشکده در بخش مهندسی هوافضا در حال راهاندازی مقطع دکتری هوافضا و همچنین مقطع کارشناسي ارشد در گرایشهای مهندسي فضايي، آيروديناميك، سازههاي هوافضايي، سوانح هوايي و صلاحيت پروازي، جلوبرندگي، ديناميک پرواز و کنترل میباشد.
آشنایی با موتور جت و میکروجت
ترجمه و تالیف: علیرضا علیحسینی
شمار صفحات: 192
ناشر: سبزان (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور
شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور از زيرمجموعههاي وزارت راه و ترابري بر آن است كه دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور را طي روزهاي 21 تا 23 خرداد ماه 1390 برگزار نمايد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی نمایشگاه (www.iicic.com/aaio) مراجعه نمایید.
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده به همت دانشگاه صنعتی شریف در تیر ماه ۱۳۹۰ برگزار میشود.
نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
پس از تلاش چند ماههی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کنست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰ با حضور علاقمندان به حوزههای مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.
نخستین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
پس از تلاش چند ماههی کارشناسان جوان پژوهشگاه هوافضا، مقدمات برگزاری اولین دوره از مسابقات کنست در کشور مهیا شده و این دوره از مسابقات آبان ماه ۱۳۹۰با حضور علاقمندان به حوزههای مهندسی هوافضا و مکاترونیک برگزار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی مسابقات (www.ari.ac.ir/icc) مراجعه نمایید.
در پایگاه پرتاب
تصویر روبرو، شاتل فضایی دیسکاوری را در مرکز فضایی کندی در فلوریدای آمریکا در 23 فوریهی 2011 نشان میدهد. این 39 مین و آخرین ماموریت دیسکاوری به شمار میرفت. این شاتل پرافتخار توانست نخستین روبات فضانورد انساننما را که روبونات2 نام داشت، به ایستگاه فضایی بینالمللی انتقال داد. دیسکاوری در ابتدای مارس 2011 با موفقیت به زمین بازگشت و بدین ترتیب به حرفهی پربار 27 سالهی خود در فضا پایان داد.
برای دیدن تصویر بزرگتر، اینجا را کلیک کنید.